\

Zeevracht

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cargorilla is uw dienstverlener als het gaat om uw zeevrachtzendingen, zowel import als export. Wij bieden een uitstekende service voor al uw zeevracht. Waar dan ook ter wereld deze afgehaald of geleverd moeten worden, aangezien wij in alle wereldhavens uitstekend vertegenwoordigd zijn. Cargorilla beschikt over volumecontracten met de grotere rederijen. Hierdoor kunnen wij u concurrerende tarieven en uitstekende leveringsvoorwaarden aanbieden. Wekelijks vertrekken er zendingen voor transport naar Malta, maar we hebben ook mogelijkheden voor zeevracht naar Cyprus en elke andere bestemming en voor elk volume. Zowel LCL als FCL. Tevens regelen wij alle documentatie gedurende het voor- en/of na-traject rondom het transport van uw zeevracht.

 

Zeevracht diensten

Wij verzorgen verschillende zeevracht diensten, zowel huis-huis als kade-kade transport. De diensten welke Cargorilla onder andere regelt zijn:

• Transport met 20 ft, 40 ft, 45 ft, high cube en open containers;
• Ocean FCL/LCL. Mogelijkheden voor zowel import, export alsmede Cross-trade;
• Het vervoeren van containers zowel met vrachtwagens als met de trein;
• Gecontroleerd en gediplomeerd ontgassen volgens de normen van SER;
• Alle douane formaliteiten zoals inklaringen en documentation handling;

 

Service

Cargorilla biedt u uitstekende service en concurrerende tarieven op het gebied van zeevracht. U bent bij ons welkom voor al uw zendingen. Of dit nu gaat om één container of zeevracht op reguliere basis voor een van onze transport bestemmingen waar dan ook te wereld. Bij Cargorilla kunt u altijd rekenen op hoogwaardig equipment, snelle facturatie, eigen opmaak/controle van documenten en professionele, geschoolde medewerkers.

 

Zee- en Luchtvracht combinatie

Wilt u profiteren van de snelheid van luchtvracht, maar tevens profiteren van de lage kosten van zeevracht? Denk dan eens aan een combinatie van beide transport modaliteiten! Dit houdt in dat uw zending een deel van het traject per schip wordt vervoerd en het andere gedeelte per vliegtuig. Dit kan zeer aantrekkelijk zijn voor bijvoorbeeld een zending naar de Verenigde Staten. Voor meer informatie over deze mogelijk, neem contact met ons op.

 

Container specificaties

Voor meer informatie over specificaties van de diverse zeecontainers, bezoek onze speciale container specs pagina of neem contact met ons op.

 

Nieuws

• 29-09-2016: Container weegplicht

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >