\

Wegtransport

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cargorilla Logistics is dé specialist voor wegtransport. Of het nu gaat om kleine zendingen, deelpartijen of complete ladingen, wij regelen het! Ons uitgebreide netwerk dekt geheel Europa en zelfs ver daarbuiten. Bij ons kunt u rekenen op een hoog serviceniveau, gespecialiseerde medewerkers, snelle transittijden en acceptabele tarieven. Wij werken samen met betrouwbare en gecertificeerde partijen waar wij al een jarenlange relatie mee onderhouden. Cargorilla Logistics houdt altijd de touwtjes in eigen handen en zorgt er voor dat u één vaste contactpersoon hebt gedurende het gehele transportproces.

 

Wegtransport diensten:

Cargorilla biedt een breed scala aan diverse wegtransport diensten:

 

  • Binnenlands wegtransport

Ongeacht waar uw zending in Nederland geladen of gelost moet worden, Cargorilla regelt het. Ons netwerk voor binnenlands transport biedt ons de mogelijkheid om efficiënt en effectief uw wegtransport te verzorgen.

 

  • Internationaal wegtransport

Wij verzorgen uw internationaal transport van A naar B, binnen heel Europa en tot ver daarbuiten. Cargorilla verzorgt het transport van uw complete ladingen (FTL), deelpartijen en groupage zendingen. Wij kiezen een streng geselecteerde partner welke gespecialiseerd is in de door u gekozen bestemming. Ons internationale groupage netwerk zorgt ervoor dat uw dozen, losse pakketten, losse pallets en deelladingen met grote zorg worden getransporteerd naar de plaats van bestemming. Zo bent u er zeker van dat uw transport op het hoogst mogelijke niveau wordt uitgevoerd. Uiteraard met persoonlijke service van onze kant, dat is Cargorilla.

 

  • Spoedtransport

Ons bedrijfsonderdeel Koeriersdienst Overijssel verzorgt uw spoedtransport 24 uur per dag, het gehele jaar door. Het uitgebreide en hoogwaardige koeriersnetwerk ondersteund in het aanbieden van een passende logistieke oplossing, voor ieder transport. Spoedzendingen worden door Koeriersdienst Overijssel altijd met grote zorg en persoonlijke aandacht behandeld, zodat uw zending op het juiste moment en de juiste bestemming afgeleverd wordt.

 

  • Neutraliteit

Cargorilla vertegenwoordigt niet alleen de belangen van exporteurs en importeurs maar ook collega logistiek dienstverleners en transportbedrijven bieden we onze diensten aan. Uiteraard op volledige neutrale basis, handelend namens onze opdrachtgever. Wij ondersteunen en ontzorgen in het gehele traject. Dus niet alleen in Nederland maar ook in het land van bestemming. Transporteurs welke wij vertegenwoordigen kunnen zo gebruik maken van ons solide netwerk. Ervaar het zelf!

 

  • Speciaal transport

Niet alleen verzorgen wij het transport van gepalletiseerde goederen, tevens bieden wij ook de mogelijkheid voor het verzorgen van speciaal/exceptioneel transport. Dit geldt zowel voor import als export en zelfs wereldwijd!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >