>

Luchtvracht

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Mocht wegtransport, ondanks onze Just-in-Time garantie toch niet snel genoeg zijn voor uw zending, dan is Cargorilla ook uw partner voor al uw luchtvracht zendingen. Luchtvracht brengt veel meer strenge veiligheidseisen en uitgebreide internationale wet- en regelgeving met zich mee. Voor Cargorilla is dit geen probleem. Wij voldoen aan alle eisen en onze medewerkers zijn up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving en veiligheidseisen.

 

Betrouwbare partners

Cargorilla werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners op het gebied van luchtvracht. Zo werken wij samen met gecertificeerde IATA luchtvrachtagenten, FENEX & ACN leden en Geregistreerde Erkende Luchtvrachtagenten voor veiligheid in luchtvracht. Al onze partners voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving en zijn tevens AEO gecertificeerd voor douane en veiligheid. Door ons uitgekiende netwerk van betrouwbare partners kunnen wij u de garantie geven dat uw luchttransport met de hoogste zorg behandeld zal worden.

 

Service

De luchtvrachtspecialisten van Cargorilla hebben service hoog in het vaandel staan. Gedurende het gehele traject ontvangt u persoonlijke begeleiding en advies op maat. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen er voor dat uw luchtvracht zendingen zo snel mogelijk worden verstuurd en geleverd. Elke fase van het transport wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Tevens dragen wij zorg voor de afhandeling van eventuele (douane-)documenten en administratie van het transport, zo kunt u zonder zorgen en met een gerust hart verder.

 

Luchtvracht diensten

Cargorilla verzorgt onder andere de volgende luchttransport diensten:

• Import en export;
• Douaneafhandeling;
• Inkoop en verkoop van vrachtruimte;
• Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven;
• Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen;
• Complete afhandeling van L/C; 
• Track & Trace van uw luchtvracht zending.

Tip:
Heeft u een luchtvrachtzending naar de Verenigde Staten? Bekijk dan onze pagina over transport naar de Verenigde Staten voor meer informatie.

 

Combinatie lucht- en zeevracht

Wij bieden tevens de mogelijkheid aan om lucht- en zeevracht te combineren. Hierdoor blijft u profiteren van de snelheid van luchttransport, maar profiteert u tegelijkertijd van de lagere kosten van zeevracht. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

‘’Dankzij Cargorilla konden wij direct verder met ons productieproces. Het transport van en naar Duitsland is uitstekend geregeld."

C. van de Wal - Meubel & Interieur

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >