\

Vervoer van gevaarlijke stoffen | ADR transport

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Heeft u gevaarlijke stoffen waar u vervoer naar Spanje voor moet organiseren of nodig heeft? De kans is groot dat u ADR transport nodig heeft. Cargorilla is dan het transportbedrijf dat u zoekt! Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van bijna elke ADR klasse en kunnen onszelf met recht specialist noemen. Naast ADR transport bent u bij ons aan het juiste adres voor opslag van dit soort goederen.

Wij zijn de beste keus voor uw transport of opslag van gevaarlijke stoffen.

 

Veilig transport door gediplomeerd ADR chauffeur

Veiligheid en kwaliteit zijn uitermate belangrijk als het gaat om het transporteren van uw ADR goederen. Cargorilla investeert continue in de kennis en kunde van ons eigen personeel om u het beste advies en de beste service te geven. Daarnaast zijn alle door ons ingezette vrachtwagens voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen en materialen om uw ADR levering veilig naar de plaats van bestemming te brengen. Dagelijks gaan er vrachtwagens met ADR transport naar alle landen in heel Europa waaronder Portugal, Frankrijk en Spanje, maar ook Italië en Griekenland zijn voor ons bekend terrein. Alle chauffeurs die wij inzetten zijn bevoegd tot het uitvoeren van transport met gevaarlijke stoffen. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit garanderen die Cargorilla u beloofd.

Kies voor kwalitatief en veilig transport en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen bij Cargorilla

ADR opslag zowel tijdelijk als permanent

Naast het transport verzorgen wij ook de opslag van uw gevaarlijke goederen. Afhankelijk van uw behoefte kan dit tijdelijk of permanent zijn. Hiervoor werken wij intensief samen met een vaste ADR partner bij ons in de regio. Wel hebben we eigen veiligheidsadviseurs in dienst zodat we niet afhankelijk zijn van de kennis en expertise van anderen. We weten dus precies wat uw producten nodig hebben. Het bieden van de beste oplossing voor uw goederen vinden wij dan ook vanzelfsprekend.

Dus behoefte aan het opslaan van gevaarlijke goederen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

 

Cargorilla als partner voor uw ADR transport

Heeft u structureel vervoer van gevaarlijke goederen waar ADR transport nodig is? Dan maken we graag een passend voorstel voor de lange termijn. Wij zijn voor u de juiste partner, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een beter alternatief. Door onze uitgebreide kennis op ADR wet- en regelgeving is Cargorilla de beste partner voor al uw transportvraagstukken.

Interesse of meer weten? Neem direct vrijblijvend contact op voor maatwerk advies. Wij denken graag met u mee!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >