\

Speciaal transport en zwaar transport door heel Europa

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een bijzondere lading waar speciaal transport voor nodig is? Wilt u zich geen zorgen hoeven maken of de ontheffingen zijn geregeld en aan alles is gedacht? Laat de specialisten van Cargorilla Logistiek uw exceptioneel transport organiseren en weet zeker dat bijvoorbeeld het vervoer van uw machines goed is geregeld! Of het nou gaat om zwaar transport of XXL transport met afwijkende gewichten, afmetingen, limieten en volumes. Door onze ervaring, kennis en betrouwbaarheid zijn wij dé beste partner voor speciaal transport binnen heel Europa.

Echt ieder speciaal en zwaar transport is voor ons mogelijk!

Voorbeeld van exceptioneel transport

 

Uitgebreid speciaal transport netwerk

Het grote voordeel is dat Cargorilla als expediteur beschikt over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand netwerk met transporteurs die gespecialiseerd zijn in elke vorm van speciaal transport. Onze partners hebben de beschikking over een uitgebreid arsenaal aan materiaal, waardoor wij de beste logistieke oplossing kunnen bieden. Afhankelijk van uw lading (machines, werktuigen, bouwmateriaal etc.) kunnen we de volgende trailertypen inzetten:

– Megatrailers
– Jumbo trailers
– Huif semi trailers
– Huif diepladers
– Semi-diepladers en diepladers
– Vlakke uitschuifbare opleggers

Maak direct gebruik van ons netwerk en expertise en vraag een offerte aan!

 Offerte aanvragen bij Cargorilla

Uw zwaar transport perfect voorbereid

Door kennis en ervaring weet Cargorilla als geen anders dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zeker als het gaat om internationaal transport in Europa naar landen als Duitsland, Frankrijk of België. Onze specialisten komen indien nodig of gewenst dan ook graag naar uw bedrijf toe om de te vervoeren lading zelf te komen inspecteren. Hierdoor verzekeren wij dat uw vervoert word met het juiste materieel en kunnen we een goede inschatting maken van de transittijd. U ontvangt van ons een voorstel op maat.

Wanneer Cargorilla uw zwaar transport organiseert zijn in ieder geval de volgende zaken geregeld:
– Volledige begeleiding van A tot Z
– Het aanvragen van de ontheffing
– Vast stellen van de snelste route (wegwerkzaamheden en afsluiting word hier in mee genomen)
– Alle andere zaken die nodig zijn

U weet dus precies waar u aan toe bent en het is perfect geregeld! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een bezoekafspraak bij u op locatie.

 

Europese wetten en regelgeving

Per land zijn de voorschriften en wetten voor exceptioneel & XXL transport afwijkend. Onze specialisten hebben kennis en ervaring met de voorschriften en wetten binnen Europa. Kwaliteit staat bij ons daarnaast ook hoog in het vaandel. Naast het continu zoeken naar nieuwe oplossingen om de dienstverlening te verbeteren, bezit Cargorilla alle benodigde certificeringen. Alleen zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Interesse of meer weten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk advies. Wij denken graag met u mee!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >