\

Pharma & Chemie

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pharma & Chemie transport

Cargorilla verzorgt dagelijks uw pharma & chemie transport. Dit doen wij voor zowel één proefmonster als FTL & LTL ladingen. Door onze kennis en ervaring weten wij precies welk materieel er benodigd is voor het veilig uitvoeren van uw transport. De door Cargorilla ingezette transporteurs zijn volledig gediplomeerd en beschikken daarnaast over de juiste voertuigen met de benodigde materialen.

Tracking

Via ons realtime-tracking systeem kunnen wij de exacte temperatuur en locatie van uw transport continu bijhouden. Zo weten wij precies de exacte status van het transport en kunnen wij indien wenselijk u hiervan op de hoogte houden. Cargorilla zet alleen trailers in voorzien van TIR-verzegeling, hierdoor bieden wij maximale veiligheid gedurende uw pharma & chemie transport.

GDP Certificatie

De door ons ingezette chauffeurs volgen de nodige cursussen om te voldoen aan de Good Distribution Practices (GDP). Dit is een kwaliteitssysteem voor de opslag en vervoer in de pharma industrie. De chauffeurs hebben daardoor kennis van veiligheid, kwaliteit en temperatuurbewaking gedurende het transport van farmaceutische goederen.

Contact

Cargorilla regelt graag uw pharma & chemie transport. Voor meer informatie of vrijblijvend advies, neem contact met ons op.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >