\

Fragiele goederen

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fragiele goederen als glas- en aardewerk vergen extra zorg gedurende het transport. Cargorilla zorgt voor een schadevrije levering op de het juiste moment en op de door u gekozen bestemming. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van fragiele goederen. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om het transport van uw goederen in goede banen te leiden.

Netwerk

Ons hoogwaardige netwerk van transporteurs beschikt over aangepast materieel, speciaal voor het transport van fragiele goederen. Tevens voldoen alle door ons ingezette chauffeurs aan de specifieke eisen die benodigd zijn bij het transport van dit soort goederen. Cargorilla garandeert u persoonlijke service, het beste materieel en de juiste aandacht voor uw transport.

Opslag en overslag fragiele goederen

Cargorilla biedt ook de mogelijkheid tot opslag en overslag van uw goederen. Onze warehouses zijn hier uitermate geschikt voor. Al onze warenhousemedewerkers zijn bekend met de gevoeligheid van deze goederen en behandelen deze altijd met de grootste zorgvuldigheid.

Contact

Zelf onze kennis en persoonlijke service ervaren? Cargorilla biedt maatwerk oplossingen afgestemd op uw persoonlijke logistieke behoefte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >