Transport specialismen

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Cargorilla verzorgt de standaard transport modaliteiten als wegtransport, lucht-, zeevracht en koeriersdiensten. Daarnaast bieden wij verschillende transport specialismen aan. Of het nu gaat om het transport van gevaarlijke stoffen of het uitvoeren van exceptioneel transport, Cargorilla regelt het. Voor al onze specialismen geldt dat wij Just-in-Time kunnen leveren. Zo bent u er zeker van dat uw transport op het juiste moment wordt geleverd.

 

Onze transport specialismen:

Cargorilla verzorgt de volgende transport specialismen:

Algemene goederen
Geconditioneerd (vriestransport of koeltransport)
Gevaarlijke stoffen
Spare parts
Exceptioneel & XXL Transport
Levensmiddelen (Food & Feed)
Fragiele goederen
Pharma & Chemie

 

Maatwerk advies

Cargorilla voorziet u van maatwerk advies. Ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en onze specialisten helpen u graag.

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >