\

MVO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Cargorilla besteedt continu aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierin spelen People, Planet en Profit een centrale rol.

 

People

• Bij Cargorilla hanteren wij normen en waarden welke voor iedereen binnen de organisatie gelden. Hierdoor krijgt elke werknemer de kans om zijn of haar kwaliteiten optimaal te benutten.
• Onze werknemers hebben continu de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie of binnen de overkoepelende Twentepoort Groep.
• Wekelijkse deelname aan speedsoccer competitie met eigen voetbal team*
• Cargorilla biedt mogelijkheden tot het volgen van werkgerelateerde opleidingen en trainingen.
• Wij zorgen er voor dat onze werknemers de (internationale) wet- en regelgeving correct naleven.
• Initiatief wordt gestimuleerd en beloond.

 

Planet

• Cargorilla zet de nieuwste EURO 5 & 6 voertuigen in om de CO-2 uitstoot te verminderen.
• Onze planning is continu gefocust om het aantal ‘leegkilometers’ te reduceren.
• Wij factureren volledig digitaal om het papierloos werken te stimuleren.
• Continue ontwikkelingen om de duurzaamheid en energiezuinigheid van onze warehouses en kantoren te verbeteren.

 

Profit

• Cargorilla geeft regelmatig gastcolleges op logistieke kennisinstituten en ROC’s om haar kennis en kunde te delen met aanstormend talent.

 

Sponsoring Stichting Help Oost Europa

Cargorilla ondersteunt het goede werk van de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen past deze financiële ondersteuning uitstekend in ons MVO-beleid.
De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht
om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn
van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Meer informatie via de website www.helpoosteuropa.nl. Van harte aanbevolen!

 

Kerstdonatie 2017

Onze kerstdonatie wordt dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren.

Stichting Help Oost-Europa

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >