>

Missie & Visie

Missie

Cargorilla Logistics  biedt haar klanten, partners en relaties in binnen- en buitenland de best denkbare oplossing voor al hun logistieke uitdagingen. De wens van de klant staat daarbij continu centraal. Cargorilla Logistics levert haar klanten een complete en zéér betrouwbare oplossing op maat. Dit alles tegen concurrerende en onderscheidende tarieven, gebaseerd op een uitstekende prima prijs-prestatie verhouding. Onze klanten zijn door intensieve samenwerking met Cargorilla Logistics in staat hun eigen serviceniveau op logistiek gebied nog verder te verbeteren. Dag in, dag uit willen wij concreet van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

 

Visie

Cargorilla Logistics houdt het totaalpakket aan logistieke dienstverlening in eigen hand. Alle schakels in de keten stemmen wij nauwkeurig op elkaar af. Dit resulteert in optimale flexibiliteit, snelheid en controle bij de logistieke distributie voor al onze klanten, waarbij wij als ketenregisseur duurzaamheid en logistieke optimalisatie altijd hoog in het vaandel hebben.

 

Meer weten over onze missie & visie?

Wilt u meer weten over onze strategie? Wij vertellen u graag waarom wij denken dat we voor u de meest geschikte partner zijn. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >