\

Missie, Visie en Strategie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hieronder vindt u de missie, visie en strategie van de Twentepoort Groep. Dit zijn de strategische pijlers en kernwaarden onder vier logistieke ondernemingen welke te samen de Twentepoort Groep vormen.

 

Missie

De Twentepoort Groep biedt vanuit vier zelfstandig opererende bedrijven betrouwbare logistieke oplossingen. Elke divisie heeft een eigen specialisme en is onderscheidend in haar marktsegment:

• Cargorilla Logistics richt zich als allround logistiek dienstverlener op wereldwijde weg-, rail-, lucht-, en zeevracht.
• Twentepoort Logistiek organiseert rail-, weg-, zee-, en luchtvracht met de focus op vervoer
van en naar Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië.
• Twentrex regelt dagelijks tijd-kritische JIT-zendingen binnen heel Europa.
• TwenPack is specialist in E-fulfilment, Value Added Logistics en warehousing, zowel voor webwinkels en E-commerce bedrijven als voor groothandels en industrie.

Als logistiek dienstverlener biedt de Twentepoort Groep, dankzij samenwerking met zorgvuldig geselecteerde logistieke partners, wereldwijde expeditie over zee, land en door de lucht. De persoonlijke, no-nonsense aanpak én de typisch Twentse waarde ‘afspraak is afspraak’ zijn leidend. Bovendien staat betrouwbaar en persoonlijk contact, in combinatie met kwaliteit, aan de basis van deze solide logistieke organisatie. Door beheerste groei en rendement is continuïteit al jaren vanzelfsprekend. En door duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, weet de Twentepoort Groep klanten te binden en kosten te reduceren. De missie van de Twentepoort Groep is het bieden van uitmuntende logistieke diensten om daarmee van échte meerwaarde voor haar klanten te zijn. Aandacht is hier allesbepalend.

 

Visie

Door logistieke en innovatieve maatwerkoplossingen te bieden, streeft de Twentepoort Groep er naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Door voortdurend met de klant mee te denken en te toetsen wat de behoeften zijn, verbetert de kwaliteit van de dienstverlening continu. Op langere termijn wil de Twentepoort Groep uitgroeien tot een middelgrote logistieke dienstverlener, die in kwalitatief opzicht ver boven de bedrijfstak uitsteekt.
Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald dankzij gemotiveerde en deskundige medewerkers. Het creëren van een prettige werkomgeving en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zijn hierin vanzelfsprekend. Dankzij hoogwaardig materieel en moderne ICT- en communicatiemiddelen is efficiënt en effectief werken mogelijk. De Twentepoort Groep investeert daarin voortdurend, nu en in de toekomst. Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen is het terugdringen van de CO2-emissie bij transportpartners belangrijk, evenals op de eigen bedrijfslocaties. Door zuinig om te gaan met energiebronnen, blijven transport- en logistieke kosten beheersbaar en concurrerend.

 

Strategie

Om de missie en visie te verwezenlijken zet de Twentepoort Groep als logistieke organisatie in op de volgende aspecten:
• De klant als uitgangspunt. Door met onze klanten mee te denken, kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen. Middels het toetsen van klant-specifieke behoeften, krijgen we bovendien onze diensten op een nog hoger kwaliteitsniveau.
• Samenwerken en specialiseren. Als logistieke dienstverlener concentreren wij onze internationale transportactiviteiten met name binnen Europa, met specifieke aandacht voor Oost-Europa en Centraal-Azië. De overige landen, ook overzees, bieden we in samenwerking met andere, zorgvuldig geselecteerde, logistieke partners aan.
• Groei en uitdaging voor medewerkers. Logistieke dienstverlening is mensenwerk en dankzij deskundige en gemotiveerde medewerkers behaalt de Twentepoort Groep succesvolle resultaten. Een afgeleide doelstelling voor onze organisatie is het bieden van een prettige werkomgeving. Zo besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en zorgen hoogwaardig materieel en moderne ICT- en communicatiemiddelen voor efficiëntie en effectiviteit op de werkvloer.
• Innovatie en verbetering. Dankzij innovaties is het mogelijk om CO2-uitstoot terug te dringen, zonder dat daarbij de kosten stijgen. De Twentepoort Groep heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De keuze voor verbetering van processen drukt transport- en logistieke kosten, ten gunste van de opdrachtgevers. Om dit te bereiken blijven wij investeren in mensen en middelen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >