\

Kwaliteit & Certificeringen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cargorilla heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen als het gaat om ons service niveau, maar ook voor onze logistieke diensten. Onze medewerkers zoeken continu naar nieuwe oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zijn daardoor in staat om altijd de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk te bieden.

 

Kwaliteit bij Cargorilla

Kwaliteit staat voorop bij onze dienstverlening. Afspraak is afspraak en deze maken wij inzichtelijk door middel van Key Performance Indicators en Service Level Agreements. Tevens staan onze werknemers centraal. Wij zorgen er voor dat er goede werkvoorzieningen aanwezig zijn. en onze medewerkers worden continu bijgeschoold. Hierdoor zijn deze te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transportwereld. Binnen Cargorilla maken wij gebruik van geavanceerde ICT oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om niet allen nu, maar ook in de toekomst dienstverlening en service van een hoog niveau te kunnen bieden. Dit is zichtbaar in het zo efficiënt mogelijk plannen van uw transport of het goed verpakken voor bijv. luchtvracht (zie foto’s). 

Zending voor verpakken luchtvracht - Cargorilla Logistics   Stootvrij verpakte luchtvracht - Cargorilla Logistics   Bekisting luchtvracht - Cargorilla Logistics 
Zending stootvrij verpakt voor luchtvracht naar Amerika
 

Certificering en ISO 9001-2015

Cargorilla bezit alle benodigde certificeringen voor het uitvoeren van onze logistieke diensten. Hiermee zeggen wij niet alleen dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maar voegen wij ook daad bij het woord. Sinds december 2018 zijn we door TÜV Nord gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001-2015.

Download via de volgende links een kopie van ons certificaat: 
ISO 9001-2015 Certificaat (NL) of ISO 9001-2015 Certificaat (ENG).

Cargorilla ISO 9001-2015 gecertificeerd

Logistieke Hot Spot Twente

Synchromodale oplossingen, toepassing van technologische innovaties, Big Data, een gemotiveerde arbeidsmarkt én ruimte om te groeien: Twente links to Europe! Ondernemers, overheid, Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen werken samen om de economie van de regio Twente te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector. 

 

World Trade Center Twente

De missie van het World Trade Center (WTC) Twente is het bevorderen van internationale activiteiten in haar werkgebied de Euregio. Het World Trade Center (WTC) Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA), een wereldwijd netwerk met vestigingen in 330 steden in bijna 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. Wereldwijd zijn ruim 750.000 bedrijven aangesloten bij de WTC organisatie. Het verzorgingsgebied omvat het Nederlandse en het Duitse deel van de Euregio, inclusief de steden Münster en Osnabrück.

Lidmaatschap WTC Twente

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >