>

Kwaliteit & Certificeringen

Cargorilla heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen als het gaat om ons service niveau, maar ook voor onze logistieke diensten. Onze medewerkers zoeken continu naar nieuwe oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Zo zijn wij in staat om altijd de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk te bieden.

 

Kwaliteit bij Cargorilla

Kwaliteit staat voorop bij onze dienstverlening. Afspraak is afspraak en deze maken wij inzichtelijk door middel van Key Performance Indicators en Service Level Agreements. Tevens staan onze werknemers centraal. Wij zorgen er voor dat er goede werkvoorzieningen aanwezig zijn. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold. Hierdoor zijn deze te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transportwereld. Binnen Cargorilla maken wij gebruik van geavanceerde ICT oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om ook in de toekomst dienstverlening en service van een hoog niveau te kunnen bieden.

 

Certificeringen van Cargorilla

Cargorilla bezit alle benodigde certificeringen voor het uitvoeren van onze logistieke diensten. Hiermee zeggen wij niet alleen dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maar voegen wij ook daad bij het woord.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >