\

Uitbreiding tol voor vrachtwagens in Duitsland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Duitsland voert midden 2018 voor vrachtwagens tol in op provinciale wegen. Het Duitse parlement besloot dat 01-12-2016, op de dag dat in Brussel overeenstemming werd bereikt over tol voor personenauto’s. Daar staat de uitbreiding van de tol voor nieuwe vrachtwagens los van.

Op dit moment betalen vrachtwagens zwaarden dan 7,5 ton tol op de snelwegen en tot enkele vierbaanswegen verbrede provinciale wegen. De bondsdag besloot die ruim 15.000 kilometer uit te breiden met 40.000 kilometer aan kleinere wegen. Het wordt zelfs mogelijk om op kleinere landwegen tol te heffen om sluipverkeer te voorkomen.

De uitbreiding van de tol is goed voor jaarlijks twee miljard euro aan inkomsten.

Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de actuele situatie omtrent de tolheffing in Duitsland. Mocht u vragen hebben over de tolheffing, of wilt u persoonlijk advies op maat voor uw transport van of naar Duitsland, neem dan contact met ons op via info@cargorilla.nl of 085 484 86 26

Bron: Transport Online

Uitbreiding tol voor vrachtwagens in Duitsland

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >