\

Nieuwe tenues Enter Vooruit 35+

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onlangs zijn de mannen van het 35+ team van Enter Vooruit in het nieuw gestoken. Het 35+ team van Enter Vooruit draait momenteel mee in de top van de 7 tegen 7 vrijdagavondcompetitie. De teamuitrusting is gesponsord door logistiek dienstverlener Cargorilla Logistics BV, onderdeel van de Twentepoort Groep uit Wierden.    

v.v. Enter Vooruit uit Enter is een voetbal vereniging die is opgericht in 1940 en heeft op dit moment 800 leden. 
Enter Vooruit wil, als voetbalvereniging, een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Voetbal is hierbij de bindende factor.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >