\

Nieuwe rijverboden tijdens feestdagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Door nationale feestdagen in Frankrijk en België gelden er een aantal nieuwe rijverboden. Deze rijverboden kunnen invloed hebben op de reguliere looptijd van uw zending. Ook kunnen de transittijden in de periode van 27 juli t/m 25 augustus afwijken van de standaard transittijden. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de dagen waarop deze rijverboden gelden.

transport Cargorilla

 

De rijverboden

– Zondag 14-07-2019: Nationale feestdag Frankrijk
– Zondag 21-07-2019 Nationale feestdag België.
– Zaterdag 27-07, 03-08, 10-08, 17-08, 24-08-2019: zwarte zaterdagen in Frankrijk
– Donderdag 15-08-2019: Maria hemelvaart in België en Frankrijk.

Heeft u toch een lading te lossen rond een van deze dagen of wilt u graag maar informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag met uw logistieke vraagstuk!

Daarnaast hebben we alle rijverboden voor transport naar Duitsland op een rijtje gezet in een whitepaper.
Download de Whitepaper

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >