\

Jinthe Hengstman Nederlands Kampioen karate!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen weekend streden 4 deelnemers van Karateclub Muga Mushin Ryu mee op het Open Nederlandse Jeugd Kampioenschap (ONJK) in Almere. Dit kampioenschap is georganiseerd door en staat onder auspiciën van de Karate Bond Nederland. Het is een toernooi voor alle karatestijlen en waar alle 180 aangesloten karatescholen in Nederland maar ook buitenlandse aan mee kunnen doen.

Van Karateclub Muga Mushin Ryu deden Elisabeth Damhuis, Lune Nagel, Fern Eenkhoorn en Jinthe Hengstman mee op zaterdag 27 oktober in de categorie meisjes in het onderdeel kata. Helaas vielen zowel Elisabeth als Lune af in de 2e ronde. In de categorie meisjes onder 14 jaar wist Fern wel haar wedstrijden te winnen maar strandde uiteindelijk in de halve finales. Een mooie 3e plaats was het maximaal haalbare.

In de categorie meisjes onder 12 jaar won Jinthe Hengstman al haar voorronde wedstrijden (5-0, 4-1, 3-2). In een spannende finale won Jinthe nipt van haar Belgische tegenstander Calista Panza uit België. De scheidsrechters beoordeelden haar kata gojushiho sho echter, op moeilijkheidsgraad, net een tikkeltje beter. Jinthe kreeg 3 vlaggen voor en 2 tegen van de in totaal 5 vlaggen. Jinthe mocht plaats nemen op de hoogste trede van het podium en is open Nederlands kampioen in haar leeftijdsklasse. Extra trots dat we als Cargorilla Logistics haar mogen sponsoren zoals op onderstaande foto te zien is.

Jinthe Hengstman 1e bij Open Nederlandse Jeugd Kampioenschap (ONJK) in Almere.

Jinthe Hengstman 1e bij Open Nederlandse Jeugd Kampioenschap (ONJK) in Almere.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >