\

Het jaar van Cargorilla

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het jaar bijna ten einde. Voor Cargorilla Logistics BV in diverse opzichten een succesvol jaar, met als hoogtepunt de recente verhuizing naar onze nieuwbouwlocatie aan de Vijverweg 5 te Wierden. In 2017 hebben we vele transporten mogen verzorgen, zowel per wegtransport, lucht- en zeevracht, maar ook intermodaal. De nieuw gelanceerde business unit Koeriersdienst Overijssel, tevens onderdeel van Cargorilla Logistics, heeft inmiddels haar bestaansrecht bewezen; dagelijks regelen we spoedzendingen in Europa.

Dank dan ook voor de samenwerking in het afgelopen jaar! Uiteraard hopen we in 2018 op dezelfde voet door te gaan. Een jaar welke onder ander in het teken zal staan van certificering voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015. Een belangrijke stap in verdere professionalisering van ons bedrijf. Door de recente verhuizing is ook onze warehouse-capaciteit (fors) verhoogd. U bent in 2018 van harte welkom om `s een kijkje te komen nemen!

In het kader van ons MVO-beleid, doneren wij ook dit jaar ons gehele `Kerstbudget` aan onze maatschappelijk partner, de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in met name Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden.
Onze kerstdonatie wordt dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië,
met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Meer info via https://www.cargorilla.nl/over-cargorilla/mvo.
Zéér aanbevolen!  

Namens het team van Cargorilla Logistics BV en Koeriersdienst Overijssel, alsmede de overkoepelende Twentepoort Groep, prettige feestdagen toegewenst en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé!

Hartelijke groeten uit Twente,

Medewerkers & Directie Cargorilla Logistics BV

Marco Voss, Joep van Mierlo, Maikel Boelema, Tamar Gelici, Martin Noeverman, Arno Brokelman en collega`s.

Kerstwens 2017

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >