\

Het jaar uit met Cargorilla

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het jaar bijna ten einde. Voor Cargorilla Logistics BV in alle opzichten een geslaagd jaar, waarin we op het gebied van internationaal transport binnen geheel Europa vele, vaak uitdagende transportopdrachten mochten verzorgen. Tevens lanceerden we de nieuwe business unit Koeriersdienst Overijssel, onderdeel van Cargorilla Logistics. Ook in aanvullende logistieke diensten zoals opmaak export-documentatie, tijdelijke
of permanente warehousing en douane advies hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op afgelopen jaar!

Uiteraard hopen we in 2017 op dezelfde voet door te gaan. Een jaar waarin binnen onze overkoepelende Twentepoort Groep veel staat te gebeuren. Zo wordt onder andere de warehousecapaciteit fors verhoogd door nieuwbouw van een duurzaam CO2-neutraal hoogbouwmagazijn. Ook Cargorilla Logistics BV zelf zal haar dienstenpakket verder uitbreiden, maar daarover verwachten wij u begin volgend jaar te kunnen informeren.

In het kader van ons MVO-beleid, doneren wij ook dit jaar ons gehele `Kerstbudget` aan onze maatschappelijk partner,
de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo.De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en  gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Onze kerstdonatie wordt
dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren. Meer info via https://www.cargorilla.nl/over-cargorilla/mvo.

Namens het gehele team van Cargorilla Logistics BV en de Twentepoort Groep hele fijne feestdagen toegewenst en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >