\

Fijne feestdagen en graag tot ziens in 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

December is al weer halverwege. Dat betekent dat de feestdagen snel dichterbij komen en 2018 ten einde loopt. Een jaar dat de boeken in gaat als succesvol met mooie projecten, wederom gezonde groei en goede ontwikkelingen. Via deze weg willen we dit graag met u delen.

2018 was een goed jaar

Om te beginnen hebben we in 2018 structureel onze grenzen verlegd naar landen op andere continenten. Daarnaast heeft dit jaar in het teken gestaan van het behalen van de ISO 9001:2015 certificering. Om de kwaliteit te waarborgen die klanten van ons kennen is dit een belangrijke stap om de gezonde groei ook in 2019 door te zetten. Met trots kunnen we u melden dat we het ISO-certificaat binnen de Twentepoort Groep hebben behaald!

Blik op 2019 en Stichting Help Oost-Europa

In alles hopen we dat 2019 ons net zoveel brengt als 2018 ons heeft gegeven. In de eerste plaats willen we onze klanten nog beter kunnen bedienen met maatwerk transportoplossingen. Daarnaast zijn we voornemens de bestemmingen uit te breiden en de gezonde groei vast te houden. Vanuit ons MVO-beleid bieden we onze kennis en service al jaren aan de Stichting Help Oost-Europa en dit zetten we komend jaar voort. Zo hebben we de afgelopen maand het transport georganiseerd van kerstpakketten voor mensen en kinderen in Roemenië en Hongarije die volledig afhankelijk zijn van derden. Daarnaast zal onze kerstdonatie ook komend jaar specifiek worden aangewend voor het zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Bekijk ons MVO-beleid voor meer informatie.

Namens alle collega’s binnen Cargorilla Logistics hele fijne feestdagen en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé. We zien u graag terug in 2019!

Hartelijke groeten uit Twente

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >