\

Feestdagen Latijns Amerika in mei en juni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Feestdagen in Zuid-Amerika in mei en juni op bijvoorbeeld transport Brazilië hebben vaak impact op transittijden en/of transportopties. Zo wordt in de week voor Pasen Semana Santa, oftewel de heilige week gevierd. Ook in landen als Peru, Colombia en Chili worden Katholieke feestdagen gevierd en zijn het vaak ook nationale feestdagen.

Voor Katholieken is de week week voor Pasen één van de belangrijkste periodes van het jaar. Tijdens deze week vinden er namelijk diverse feesten en katholieke processies plaats en zijn de meeste kantoren gesloten. Qua feestdagen in april is het begin van de heilige week op 14 april, palmzondag en eindigt op 21 april, paaszondag.

In onderstaande lijst hebben we een aantal feestdagen in Latijns-Amerika op een rijtje gezet.

  • 1 mei (geheel Zuid-Amerika) – Dag van de Arbeid
  • 21 mei (Chili) – Navy day
  • 3 juni (Colombia) – Hemelvaartsdag
  • 20 juni (Bolivia, Brazilië & Colombia) – Sacramentsdag

 

Heeft u een transportbehoefte op of rond deze data, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het organiseren van het juiste transport!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >