\

Deelname Diepe Hel Holterbergloop 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen zaterdag, 29-10-2016, hebben 2 teams namens Cargorilla Logistics deelgenomen aan de Diepe Hel Holterbergloop. Dit jaarlijkse hardloopfestijn over de Sallandse Heuvelrug staat bekend als één van de mooiste maar tevens als één van de zwaarste in Nederland.

Ondanks dat de Olympische gedachte `meedoen is belangrijker dan winnen` gold voor onze deelnemende teams, zijn er respectabele eindklasseringen neergezet op zowel de 5 als 10 km afstand.

dhhl2016

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >