\

De Incoterms uitgelegd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Internationale handel vraagt om duidelijke afspraken met betrekking tot waar de verantwoordelijkheid van de verkoper ophoudt en waar die van de koper juist begint. De Incoterms beschrijven nauwkeurig de rechten en plichten van de verkoper alsmede die van de koper bij het leveren van de goederen, het transport, de verzekeringen, vergunningen en douaneformaliteiten.

Bekijk het filmpje voor meer informatie over de verschillende Incoterms of neem contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >