\

De beste met gevaarlijke stoffen in transport en omgang

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uit onderzoek is gebleken dat wij in Nederland veiliger werken met gevaarlijke stoffen dan het buitenland. Wij zijn dan ook het beste met gevaarlijke stoffen, volgens in Nederland gevestigde bedrijven. Voor 86 procent van de ondervraagden was ADR wet- of regelgeving van toepassing, daarnaast bestonden ze uit veiligheidsdeskundigen, managers uit de industrie en logistieke sector.

 

Meer aandacht voor veiligheid rondom gevaarlijke stoffen

In Nederland heerst een goede veiligheidscultuur. Veiligheid staat hoog op de agenda van ondernemingen en ook de wet- en regelgeving is goed georganiseerd. Echter zijn er ook voldoende verbeterpunten volgens de ondervraagden. Zo geeft ruim een derde aan dat de complexiteit van de regelgeving lastig is om te volgen doordat het aan verandering onderhevig is. Daarnaast kost de juiste inzet van bijvoorbeeld ADR transport omzet, door de onduidelijkheid die er soms heerst.

Een goede administratieve afhandeling en de benodigde kennis op het gebied van bijvoorbeeld transport van gevaarlijke stoffen zijn veelal het struikelblok voor bedrijven. Meer weten over ADR transport? 
Bekijk onze pagina over het transport van gevaarlijke stoffen.

 

Veiligheid hoog op de agenda in Nederland

Bron: Onderzoek gepubliceerd door EvoFenedex

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >