Warehousing

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Cargorilla beschikt over moderne warehouses op een strategisch en logistieke toplocatie in Wierden, Twente. Ideaal voor de warehousing van uw goederen. Onze warehouses liggen nabij de autoweg N36 en de snelwegen A1, A35. In onze moderne op- en overslagmagazijnen zijn er vele logistieke diensten mogelijk. De warehouses zijn allen volledig voorzien van pest control en beschikken over 24/7 camerabewaking. Onze warehouses zijn uitermate geschikt voor het opslaan van zowel food als non-food producten. Voor het opslaan van partijgoederen of bulkvoorraad, al dan niet gepalletiseerd, bieden wij geschikte oplossingen. Alle warehouses zijn deels uitgerust met (euro)pallet- en legbordstellingen.

 

Permanente of tijdelijke warehousing van goederen

Zowel permanente of tijdelijke warehousing van goederen is mogelijk bij Cargorilla. Dit kan voorkomen bij seizoensproducten, personele onderbezetting of gebrek aan opslagruimte. Uw producten worden feilloos geregistreerd in ons geavanceerde Warehouse Management System. Dit doen we zowel op klant- als partijniveau, zo heeft u altijd een duidelijk inzicht in de actuele status van uw voorraad. Tevens werken wij met barcode scanners, hierdoor kunnen wij de traceerbaarheid van al uw opgeslagen goederen garanderen.

 

Gecertificeerd en gekwalificeerd personeel

Wij beschikken over volledig gecertificeerd en gekwalificeerd personeel voor onze logistieke werkzaamheden. Alle werknemers worden volledig gescreend en zijn in het bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag certificaat. Om de veiligheid van uw goederen en onze werknemers te waarborgen is iedere logistieke medewerker in het bezit van geldige hef- en reachtruckcertificeringen.

 

Onze USP’s

• Ons geavanceerde WICS WMS (Warehouse Management Systeem) laat u realtime uw voorraadgegevens beheren.
• 24/7 camerabewaking, zowel intern als extern.
• Verschillende Value Added Services
• Gespecialiseerd in het lossen en uitpakken van zeecontainers.
• Zeer strategische ligging nabij de A1/A35 en N36.

 

Onze adviseurs willen u zo goed mogelijk helpen bij het maken van een beslissing betreffende het uitbesteden van warehousing. Wij helpen u met het opstellen van een maatwerk plan. Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze collega’s of kom vrijblijvend langs bij ons op locatie voor een goede kop koffie. Neem hiervoor contact met ons op.

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >