\

E-fulfilment

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bent u in het bezit van een webshop, groot of klein, en bent u op zoek naar een professionele e-fulfilment partner? Dan bent u bij TwenPack aan het juiste adres! TwenPack is onderdeel van de Twentepoort Groep. TwenPack biedt professionele E-fulfilment diensten voor kleine én grote webshops. Vanuit een brede expertise en een logistiek optimaal ingerichte thuisbasis in Twente. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegt TwenPack waarde toe aan uw webshop. Het pick, pack & send proces is volledig flexibel in te richten. Vanzelfsprekend gebeurd dat binnen de gewenste cut-off tijden en met betrouwbare distributiepartners. Alles is realtime te volgen in het geavanceerde WICS Warehouse Management Systeem. Zo kunt u zich op uw webshop richten, terwijl TwenPack de rest regelt.

 

Logistieke & E-fulfilment toplocatie

TwenPack beschikt over moderne en ruime warehouses. Alle warehouses zijn efficiënt ingericht en zijn beveiligd volgens alle geldende normen. Het fulfilment center ligt op een strategische locatie in Wierden, Twente. Nabij de (snel)wegen N36, A35 en A1. Hierdoor zijn uw pakketjes binnen no-time op weg naar uw webshop klanten.

 

Slimme ICT oplossingen

TwenPack werkt met slimme ICT oplossingen als het WICS Warehouse Management Systeem en barcode scanners. Hierdoor heb je altijd realtime inzicht in de actuele voorraadstatus, de status van je orders en de afhandeling van retouren. Tevens heb je direct inzicht in de omloopsnelheden, omzet, retour percentages en voorraadposities.

 

Interesse in e-fulfilment? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >