\

Douane

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cargorilla is gespecialiseerd in douane formaliteiten. Of het nu gaat om goederen uit Australië naar de EU of vanuit de EU naar Amerika (bijv. de Verenigde Staten of Mexico), wij zijn op de hoogte van alle douanevereisten en verzorgen de complete aansturing en indien mogelijk tevens de afhandeling.

 

Documenten

Bij zowel import als export zijn er veel verschillende soorten documenten nodig, denk hierbij aan: transport-, oorsprongs- en financiële documenten. Per bestemming of het product kunnen deze documenten ook nog eens verschillen. Dit maakt het vaak ingewikkeld en bovenal tijdrovend om de juist douanedocumenten te verkrijgen voor uw zending. In Nederland is het gehele aangifteproces geautomatiseerd, hiervoor is speciale software nodig. Cargorilla werkt uitsluitend samen met Douane Expediteurs welke over deze speciale software beschikken. Binnen Cargorilla zelf hebben wij tevens meerdere Douane- en Assistent Declaranten in dienst. Hierdoor kunnen wij u zo snel en goed mogelijk van douane advies voorzien.

 

Onze service

Cargorilla kan u helpen bij de douanedocumenten bij import, export of doorvoer. Wij kunnen dit volledig, snel en effectief voor u regelen. Wij weten exact welke douanedocumenten benodigd zijn. Hierdoor zal uw import, export of doorvoer niet alleen sneller verlopen, maar bovenal probleemloos.

 

Export documenten

Voor uw export uit Nederland en/of de EU, is een uitvoeraangifte benodigd. Dit wordt opgesteld van het elektronische aangiftesysteem. Dit is een verplicht systeem voor de export in de hele EU. De douane krijgt op deze manier een beter inzicht in welke goederen de EU verlaten. Een groot voordeel is dat de aangifte op elk douanekantoor in Nederland gedaan kan worden. Dit resulteert in een snelle afhandeling en zo kan het transport snel plaatsvinden.

 

Oorsprongsdocumenten

Cargorilla verzorgt ook diverse oorsprongsdocumeten, zoals de T2L(F), EUR1 en de ATR voor Turkije.

 

Import en inklaring

Ook bij import krijgt u te maken met douaneformaliteiten omtrent de inklaring van goederen. Voor de inklaring van uw goederen maken wij gebruik van een elektronisch aangiftesysteem. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van elk douanekantoor in Nederland om aangifte te doen. Het verwerken van de aangifte duurt door dit systeem slechts luttele minuten. U heeft daardoor snel uw benodigde document digitaal ter beschikking.

 

Transit / Doorvoer

Transit of Doorvoer betekent dat zowel de bestemming als de herkomst van de goederen in het buitenland ligt. Deze goederen worden in een zee- of luchthaven overgeladen en hebben tijdens het overladen geen bewerkingen ondergaan. De transito-documenten worden via de NCTS (New Computerised Transit System) aangeleverd bij de douane. Nadat deze verwerkt zijn, ontvangen wij de documenten met vrijgave elektronisch retour. De verwerking duurt enkele minuten en daarna kan het transport plaats vinden.

 

Douane Opslag

Cargorilla biedt de mogelijkheden tot douane opslag. Dit kan voor lange of korte termijn. Indien wenselijk leveren wij de goederen conform afspraak bij uw klanten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de goederen en voorraad te registeren in ons geavanceerde Warehouse Management System  voor een altijd up-to-date overzicht van de voorraad status.

 

Douane Entrepot

Wilt u uw goederen direct invoeren, omdat deze weer worden doorgevoerd naar het buitenland? Dan kunnen deze ook in een douane-entrepot worden opgeslagen. Cargorilla Logistics kan u hierbij helpen. Wij bieden de mogelijkheid tot het opzetten van een douane-entrepot alsmede het opslaan van de goederen in een douane loods. Hierdoor kunt u te allen tijde over een voorraad beschikken, maar betaalt u pas voor de rechten van de goederen als deze daadwerkelijk in Nederland worden ingevoerd. 

 

Nieuws

• Wijzigingen Europese Douanewetgeving (UCC)

 

Douane informatie

Heeft u interesse in onze douane diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor u te bespreken.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >