\

Disclaimer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toepasbaarheid Disclaimer

U gaat akkoord met onderstaande voorwaarden als u de website van Cargorilla bezoekt en gebruik maakt van eventuele informatie op onze website.

Bestemd voor informatieve doeleinden

Wij stellen de inhoud van onze website uitsluitend ter beschikking voor informatieve doeleinde. Alle informatie op onze website kan en mag niet worden gezien/geïnterpreteerd als commerciële aanbieding of advies.

Aansprakelijkheid Cargorilla

Cargorilla Logistics heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg opgebouwd en samengesteld. Cargorilla Logistics kan desalniettemin op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor de correctheid of volledigheid van de weergegeven informatie. Cargorilla Logistics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, van welke aard dan ook, welke het gevolg is van handelen en/of beslissing welke zijn gedaan/gemaakt gebaseerd op de informatie welke weergegeven wordt op onze website.

De koppelingen naar websites van derden bieden wij aan voor het gebruiksgemak. Dit houdt in dat Cargorilla Logistics niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor deze website en de inhoud hiervan.

Tevens kan Cargorilla Logistics niet verantwoordelijke worden gehouden voor eventuele aanwezige virussen op deze websites en het niet correct functioneren hiervan.

Wijzigingen

Cargorilla Logistics kan ten alle tijde deze disclaimer wijzigen, zonder enige kennisgeving vooraf. Indien u vervolgens weer gebruikt maakt van onze website bent u automatisch gebonden aan de gewijzigde voorwaarden van onze disclaimer. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >