\

E. van Wijk Group neemt Twentepoort Groep over

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De E. van Wijk Group, een internationale logistieke groep met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, heeft per 1 juli 2019 de Twentepoort Groep uit Wierden overgenomen. Tot de overname behoren Twentepoort Logistiek, Cargorilla Logistics, Twentrex en TwenPack.

Foto persbericht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de overname van Twentepoort Groep wil de E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening naar Centraal- en Oost-Europa verder uitbreiden. Vertrekkende eigenaren Arno Brokelman en Martin Noeverman geven aan gezocht te hebben naar een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de serviceverlening aan de klanten.

“Van Wijk is een ervaren logistieke specialist die dezelfde kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft als de Twentepoort Groep. Bovendien sluiten de activiteiten van de Twentepoort Groep naadloos aan bij de logistieke activiteiten van Van Wijk”, aldus Martin Noeverman. De overname heeft dan ook geen gevolgen voor de medewerkers, de activiteiten worden onveranderd voortgezet vanuit de huidige vestigingen in Wierden.

”Met deze overname hebben we onze marktpositie verstevigd en daarnaast is met TwenPack onze dienstverlening verder uitgebreid. Als familiebedrijf hebben wij continuïteit bovenaan staan en daarom blijven we constant investeren in een duurzame groei van onze onderneming’’ aldus Ewout van Wijk, CEO van de E. van Wijk Group.

De E. van Wijk Group heeft met deze overname een derde vestiging in Nederland, naast de in totaal vijf bestaande vestigingen in Roemenië, Oekraïne en Polen. Met een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens verzorgt het bedrijf vervoer binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen (vv). Het logistieke pakket bevat ook warehousing, crossdocking, groupage vervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >