\

Transport Zwitserland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport ZwitserlandZwitserland en Nederland onderhouden nauwe economische betrekkingen. Na de EU en de VS is Zwitserland een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. We exporteren vooral machines en minerale brandstoffen en in mindere mate voedingsmiddelen, fabricaten en chemische producten naar Zwitserland. Andersom halen we vooral medicinale en farmaceutische producten ons land binnen. Het zal niet meer dan logisch zijn dat er van en naar Zwitserland dan ook veel transport plaatsvindt. Cargorilla Logistics is uw allround transport specialist voor transport naar Bern, Zürich, Genève, Basel of elke andere plaats in Zwitserland. Door onze ervaring hebben we de mogelijkheid om een netwerk van internationale transporteurs in te zetten. Indien gewenst verzorgen wij uw exportdocumentatie evenals de douaneformaliteiten uit handen nemen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Zwitserland

De weg naar Zwitserland is misschien niet enorm lang, maar het is desalniettemin nog steeds belangrijk om betrouwbare transporteurs in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar netwerk netwerk van internationale transporteurs opgebouwd, hierdoor kunnen we de beste logistieke oplossingen bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Veelvuldig verlaten containers per wegtransport Nederland, maar ook railtransport of een combinatie van modaliteiten is mogelijk. Vanuit Nederland gaan er veel machines en onderdelen per trein naar bedrijven in Zwitserland. Wilt u de zending onder speciale condities vervoeren of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem voor ons, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Zwitserland!

 

Transport naar Zwitserland

We zoeken bij Cargorilla Logistics altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie. Een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde Nederlandse en Zwitserse transporteurs ondersteunt ons daarbij. Natuurlijk voldoen zij aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij hebben. Gaat het om transport van of naar een andere plaats: ook dat is voor ons ook geen enkel probleem. We passen de schema’s moeiteloos aan, precies zoals u van een full-service dienstverlener kunt verwachten.


Offerte aanvragen bij Cargorilla

 

Soorten vrachten en transporten

Schakel ons in voor uiteenlopende soorten vrachten en transporten naar Zwitserland. Gaat het om een complete partij, groupage Zwitserland of juist deelpartijen? Voor ons is het allemaal gesneden koek. Ook gepalletiseerde goederen, koel- en vriestransporten, speciaal transport en exceptioneel vervoer zijn onderdeel van ons dienstenaanbod. Waarbij we, precies zoals u wenst, altijd just-in-time leveren.

 

De handel tussen Zwitserland en Nederland

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van transport van en naar Zwitserland? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen of vraag online gemakkelijk een offerte aan.

 

Transport Zwitserland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage Zwitserland levertijd: 2-4 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Zwitserland informatie

Betrekkingen Nederland – Zwitserland

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >