Transport Zwitserland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport ZwitserlandHeeft u een internationaal transport naar Zwitserland? Bijvoorbeeld een vracht of spoedzending waarvoor u op zoek bent naar een geschikte partner om dit voor u te verzorgen? Cargorilla Logistics, specialist in transport Zwitserland, is dan de verstandigste keuze. Het dagelijkse transport van en naar Zwitserland en talloze andere Europese landen behoort tot onze specialismen. Profiteer ook van onze full-service dienstverlening op het gebied van transport: niet alleen over de weg, maar ook door de lucht en over zee.

 

Bestemmingen in Zwitserland

We zoeken bij Cargorilla Logistics altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie. Een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde Nederlandse en Zwitserse transporteurs ondersteunt ons daarbij. Natuurlijk voldoen zij aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij hebben. Bestemmingen in Zwitserland waar we regelmatig komen zijn voor ons onder andere Bern, Zürich, Genève en Basel. Gaat het om transport van of naar een andere plaats: ook dat is voor ons ook geen enkel probleem. We passen de schema’s moeiteloos aan, precies zoals u van een full-service dienstverlener kunt verwachten.

 

Soorten vrachten en transporten

Schakel ons in voor uiteenlopende soorten vrachten en transporten naar Zwitserland. Gaat het om een complete partij, groupage of juist deelpartijen? Voor ons is het allemaal gesneden koek. Ook gepalletiseerde goederen, koel- en vriestransporten, speciaal transport en exceptioneel vervoer zijn onderdeel van ons dienstenaanbod. Waarbij we, precies zoals u wenst, altijd just-in-time leveren.

 

De handel tussen Zwitserland en Nederland

Zwitserland en Nederland onderhouden nauwe economische betrekkingen. Na de EU en de VS is Zwitserland een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. We exporteren vooral machines en minerale brandstoffen en in mindere mate voedingsmiddelen, fabricaten en chemische producten naar Zwitserland. Andersom halen we vooral medicinale en farmaceutische producten ons land binnen. Het zal niet meer dan logisch zijn dat er van en naar Zwitserland dan ook veel transport plaatsvindt.

 

Transport Zwitserland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-4 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Zwitserland informatie

Betrekkingen Nederland – Zwitserland

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van transport van en naar Zwitserland? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen of vraag online gemakkelijk een offerte aan.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >