\

Transport Zuid-Afrika

Transport Zuid-Afrika

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vlag Zuid-AfrikaVoor transport Zuid-Afrika bent u bij Cargorilla Logistics aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor zeevracht Kaapstad of Durban, maar hebben ook mogelijkheden voor luchtvracht naar Johannesburg. Bij Cargorilla zijn we op de hoogte van alle regels en wetten op het gebied van vervoer en transport Zuid-Afrika. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, uw exportdocumentatie verzorgen het uit handen nemen van de douaneformaliteiten. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ligt niet naast de deur, bij het organiseren van transport komt dan ook heel wat kijken. Het is allereerst van belang de juiste transporteurs in te schakelen die uw goederen van Nederland naar Zuid-Afrika vervoeren. Cargorilla organiseert uw transport zonder problemen. Met ons uitgebreide netwerk van internationale transporteurs kunnen we de beste logistieke oplossingen bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. U kunt bij ons verschillende transportmodaliteiten combineren om de eindbestemming te bereiken. Transport naar Kaapstad, Durban of Johannesburg is voor ons niet onbekend. Vanuit Nederland gaan er veel machines en onderdelen per schip of vliegtuig naar bedrijven in Zuid-Afrika. Moet uw zending onder speciale condities vervoerd worden of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Zuid-Afrika!

 

Zeevracht Zuid-Afrika

Wanneer u zeevracht naar Zuid-Afrika door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Ieder logistieke vraagstuk is bij Cargorilla Logistics in goede handen. Behalve zeevracht verzorgen we ook transporten van goederen per vliegtuig (luchttransport Zuid-Afrika) en per boot (zeetransport). Wilt u een volledige container (FCL) van Nederland naar Zuid-Afrika of heeft u een deellading (LCL) voor een samengestelde container, bij Cargorilla Logistics zijn de mogelijkheden eindeloos. We bieden u een concurrerend aanbod door uw zending slim te plannen, geheel naar behoefte en wens van u als klant.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar Afrika waaronder Senegal Marokko Nigeria en Eqypte.

 

Export naar Zuid-Afrika vanuit Nederland

Zuid-Afrika is na Nigeria de grootste exportbestemming van Nederland. Nederlandse bedrijven zijn wereldwijd bekend om de machines en apparaten die zij leveren en zo ook in Afrika. Er gaan dan ook veel machines en gefabriceerde goederen naar verschillende Afrikaanse landen die in veel branches gebruikt worden. Verder verlaten er ook veel chemische producten (medicijnen en overige chemische producten) Nederland. Voor u als exporteur is het van belang dat uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming komt. Betreft het een eenmalige zending of bent u geen expert op het gebied van het transporteren naar Zuid-Afrika dan is Cargorilla graag uw logistieke partner. Neem vrijblijvend contact met ons op! Cargorilla denkt graag vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending.

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla bieden u optioneel een All-Risk verzekering aan tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transportinformatie Zuid-Afrika

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 3-4 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar Zuid-Afrika of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >