\

Transport Wales

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport WalesStel: u heeft een vracht of een spoedzending voor een klant in Wales. Dan wilt u natuurlijk wel dat een betrouwbare partner u daarbij kan helpen. Door te kiezen voor Cargorilla Logistics, dé transport Wales specialist, bent u gegarandeerd van professionaliteit en betrouwbaarheid . Maak gebruik van onze full-service logistiek en Just-in-Time leveringen!

 

Welke bestemming u ook wilt

Cargorilla Logistics biedt u voor elke vorm van transport de oplossing die u zoekt. We maken gebruik van een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde transporteurs uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Natuurlijk voldoen zij aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Voor ons zijn steden als Cardiff, Swansea en Newport vaste bestemmingen, maar u zult begrijpen dat we de schema’s moeiteloos aanpassen als u een andere bestemming wilt. Onze dienstverlening is erop gericht om aan uw wensen tegemoet te komen.

 

Van complete partijen tot aan groupage

Of u nu een complete partij wilt vervoeren of vooral interesse heeft in groupage of deelpartijen: wij kunnen alle soorten transport van en naar Wales voor u verzorgen. Van gepalletiseerde goederen tot koel- en vriestransport en speciaal transport of exceptioneel vervoer. Altijd just-in-time, precies zoals u het hebben wilt.

 

Wales: een belangrijk land voor Nederland

Wales is gelegen in het oosten van het Verenigd Koninkrijk. Wist u dat Nederland voor Wales het vijfde exportland is? Vooral machines en transport, brandstof en fabricaten worden uit het land geëxporteerd. Qua import komt er in Wales voornamelijk machines en transport en chemicaliën het land binnen. De belangrijkste economische activiteiten voor het land zelf zijn landbouw en on- en offshore windenergie.

 

Transport Wales informatie

• Maximaal laadvermogen: 25 ton
• Groupage levertijd: 2-4 dagen
• FTL levertijd: 2-3 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Wales informatie

Betrekkingen Nederland – Wales

 

Meer weten over de mogelijkheden van transport van en naar Wales via Cargorilla Logistics? Neem dan contact met ons op of vraag online direct een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >