>

Transport Verenigde Staten (USA)

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Zoekt u naar een betrouwbare partner voor uw luchtvracht of export naar de USA (Verenigde Staten)? Cargorilla Logistics is dé transportspecialist en heeft een professioneel team van medewerkers ter beschikking, inclusief een netwerk van internationale transporteurs die altijd topkwaliteit leveren. We zijn heel goed bekend met alle regels en wetten op het gebied van vervoer en transport in de Verenigde Staten en u kunt dan ook altijd op ons rekenen. Onze full-service dienstverlening behelst niet alleen complete partijen en deelladingen via zeevracht, maar ook het versturen van pakketten en exporteren van pallets naar de USA per luchtvracht worden probleemloos door ons verzorgd.

 

Transportmogelijkheden naar de Verenigde Staten

We weten heel goed wat er allemaal komt kijken bij transport naar de USA en weer terug. Dat heeft grotendeels te maken met onze jarenlange ervaring, we regelen bijvoorbeeld veelvuldig luchtvrachten naar de Verenigde Staten, maar ook met het feit dat we een uitgebreid netwerk van de beste internationale transporteurs tot onze beschikking hebben. Zo hebben we regelmatig zendingen naar Los Angeles, New York en Chicago, maar ook naar elke andere plaats in de Verenigde Staten vervoeren  wij probleemloos uw vracht of zending.

 

Luchtvracht naar de Verenigde Staten (USA)

Wanneer u luchtvracht naar de Verenigde Staten door Cargorilla laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende luchttransport diensten:

• Import en export;
Douaneafhandeling;
Inkoop en verkoop van vrachtruimte;
Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven;
Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen;
Complete afhandeling van L/C; 
Track & Trace van uw luchtvracht zending.


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Ieder logistieke vraagstuk is bij Cargorilla Logistics in goede handen. Behalve het reguliere wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we ook transporten van goederen die bijvoorbeeld koel of bevroren vervoerd moeten worden. En ook voor bijvoorbeeld exceptioneel transport (zoals goederen met incourante afmetingen en gewichten) bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Cargorilla Logistics zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Exporteren naar de Verenigde Staten (USA) vanuit Nederland

Europa en ook zeker Nederland is voor de Verenigde Staten een belangrijke handelspartner. Zo gaan er veel auto’s en elektronica naar bijvoorbeeld Californië. Daarnaast is Nederland een grote exporteur naar de Verenigde Staten van Amerika. Nederlandse bedrijven versturen losse pakketzendingen, maar ook volle pallets via zeevracht of luchtvracht met gespecialiseerde machines (en onderdelen daarvan). De samenwerking is dus goed en de handel gaat zeer goed. Uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming is daarbij essentieel. Geen expert op het gebied van het exporteren naar de VS? Voorkom dat er een zending te laat of beschadigd aankomt en schakel een expediteur of transporteur in. Cargorilla kan altijd vrijblijvend meedenken over het doen vervoeren van uw zending.

 

Transport USA informatie

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 2-3 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar de Verenigde Staten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

‘’Dankzij Cargorilla konden wij direct verder met ons productieproces. Het transport van en naar Duitsland is uitstekend geregeld."

C. van de Wal - Meubel & Interieur

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >