\

Transport Taiwan

Transport Taiwan

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

vlag van TaiwanTaiwan is een eiland in het oosten van Azië. Het eiland importeert erg veel machines wat maakt dat er veel behoefte is aan transport Taiwan. Cargorilla Logistics organiseert veel zeevracht en luchttransport naar onder andere Taipei, Tainan, Kaohsiung of elke andere plaats in Taiwan. Door onze ervaring hebben we de mogelijkheid om een netwerk van internationale transporteurs in te zetten. Wij kunnen uw exportdocumentatie verzorgen evenals de douaneformaliteiten uit handen nemen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Taiwan

Het organiseren van transport naar Taiwan vraagt om kennis en ervaring. Het is daarnaast belangrijk om betrouwbare transporteurs in te schakelen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om te helpen bij uw logistieke vraagstuk. Zij hebben een betrouwbaar netwerk van internationale transporteurs opgebouwd die ze voor u inzetten. Ze kunnen dan ook de beste logistieke oplossingen bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij met onze transporteurs bestemmingen zoals Taipei, Tainan en Kaohsiung goed bereiken. Veelvuldig verlaten containers per zeetransport Nederland, maar ook via luchtvracht of een combinatie van deze modaliteiten wordt uw zending vervoerd. Vanuit Nederland gaan er veel machines en onderdelen per schip of boot naar bedrijven in Taiwan. Wilt u de zending onder speciale condities vervoeren of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem voor ons, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Taiwan!

 

Zeevracht Taiwan

Wanneer u zeevracht naar Taiwan door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Elke transportaanvraag is bij Cargorilla Logistics in goede handen. Wij vervoeren veelvuldig goederen per vliegtuig (luchtvracht) en per boot (zeevracht). Het is mogelijk om de transportmodaliteiten met elkaar te combineren. Het maakt niet uit of het u een volledige container (FCL) van Nederland naar Taiwan wilt transporteren of een deellading (LCL) voor een samengestelde container. Door slim te plannen en te kijken naar het geheel kunnen we u een concurrerend aanbod bieden. Daarbij kijken we altijd naar de behoefte en wensen van u als klant.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar andere bestemmingen in Azië  waaronder Thailand en China.

Transport naar Taiwan vanuit Nederland

Taiwan is een rijk land in Azië wat het een goede exportbestemming maakt. Het land importeert net als in de rest van de wereld vooral machines en gefabriceerde goederen. Ook het importeren van diverse chemische producten, denk aan medicijnen en andere chemische producten is populair. Wij begrijpen dat het voor u als exporteur het van belang is dat uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming komt. Betreft het een eenmalige zending of bent u geen expert op het gebied van het transporteren. Wij denken vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending. Betreft het een eenmalige zending of bent u geen expert op het gebied van het transporteren naar Taiwan, het maakt voor Cargorilla niet uit. Wij zijn graag uw logistieke partner.

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla kunnen wij uw zending All-Risk verzekeren tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Informatie Transport Taiwan

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 3-4 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar Taiwan of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >