\

Transport Senegal

Transport Senegal

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zoekt u transport naar Senegal? Dan bent u bij Cargorilla Logistics aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zeevracht naar Ziguinchor, Saint-Louis en andere bestemmingen in Senegal. Naast zeevracht hebben ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld luchtvracht naar Dakar. Hierdoor zijn wij uw transport Senegal specialist! Bij Cargorilla Logistics zijn we op de hoogte van alle regels en wetten op het gebied van vervoer en transport naar Senegal. Indien gewenst kunnen we uw exportdocumentatie verzorgen en nemen we graag u de douaneformaliteiten uit handen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Senegal

Senegal ligt in een snelgroeiend continent en dat maakt het een gewilde bestemming voor de export. Wanneer u iets wilt exporteren naar Senegal zijn er enorm veel aspecten belangrijk. Cargorilla neemt u deze zorg graag uit handen en organiseert uw transport zonder problemen. Met ons uitgebreide netwerk van internationale transporteurs kunnen we de beste logistieke oplossingen bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Hierdoor is bijvoorbeeld het combineren van transportmodaliteiten bij ons mogelijk. Transport naar bijvoorbeeld Ziguinchor, Saint-Louis of Dakar is voor ons zeker niet onbekend. Per schip of vliegtuig verlaten veel machines en onderdelen Nederland naar bedrijven in Senegal. Moet uw zending onder speciale condities vervoerd worden of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Senegal!

 

Zeevracht Senegal

Wanneer u zeevracht naar Senegal door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Wij verzorgen transporten van goederen niet alleen via zeetransport maar ook per vliegtuig (luchttransport Senegal). Wilt u een volledige container (FCL) van Nederland naar Senegal of heeft u een deellading (LCL) voor een samengestelde container, bij Cargorilla Logistics zijn de mogelijkheden eindeloos. We kijken naar de behoeften en wensen van u als klant en  zo proberen we mee te denken met het logistieke vraagstuk.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar andere landen in Afrika waaronder Zuid-Afrika, Marokko, Nigeria en Eqypte.

 

Export naar Senegal vanuit Nederland

Senegal is een opkomende exportbestemming voor Nederland in Afrika. Veel chemische producten (medicijnen en overige chemische producten) verlaten  Nederland voor de oversteek naar Senegal, maar er worden ook veel machines en apparaten geëxporteerd vanuit Nederland. Deze worden in Afrikaanse landen dan weer in veel verschillende branches gebruikt. Voor u als exporteur is het van belang dat uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming komt. Cargorilla is uw Transport Senegal specialist, want een just-in-time levering staat bij ons hoog in het vaandel! Wanneer het een eenmalige zending betreft of wanneer u geen expert op het gebied van het transporteren naar Senegal bent, dan is Cargorilla graag uw logistieke partner. Neem vrijblijvend contact met ons op! Cargorilla denkt graag vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending.

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla bieden u optioneel een All-Risk verzekering aan tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transportinformatie Senegal

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 3-4 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar Senegal of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >