\

Transport Portugal

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport PortugalBij Cargorilla Logistics verzorgen we dagelijkse transport Portugal, waarbij we de beschikking hebben over een uitgebreid netwerk van transporteurs. Zij voldoen aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van kwaliteit. Dit mag u van een gerenommeerd bedrijf als het onze ook wel verwachten. We hebben ons gespecialiseerd in just-in-time leveringen, ongeacht welk traject we moeten afleggen of wat de urgentie van de opdracht is. Complete partijen, deelladingen of exceptioneel transport: wij verzorgen het allemaal voor u. Maak kennis met onze full-service dienstverlening en schakel ons in voor uw transport van en naar Portugal.

 

Goed bekend met de Portugese transportmarkt

We weten precies wat er allemaal komt kijken bij transport naar Portugal en weer terug. We kunnen bogen op een jarenlange ervaring in dit land wat direct een betrouwbare partner met scherpe tarieven van ons maakt. Een netwerk dat bestaat uit Portugese transporteurs van topkwaliteit staat dagelijks tot onze beschikking. Het land heeft voor ons en onze transporteurs dan ook geen geheimen en plaatsen als Lissabon en Porto alsmede de havens van Leixoes, Lissabon, Setubal en Sines doen we regelmatig aan. Natuurlijk is het ook geen probleem als u voor een andere plaats in Portugal transport nodig hebt. We passen dan simpelweg onze transportschema’s aan zodat we ook uw vracht kunnen vervoeren.

 

Soorten transport en vrachten

Schakel ons probleemloos in voor allerlei soorten vrachten en transporten naar Portugal. Gaat het bijvoorbeeld om koel- en vriestransporten, gepalletiseerde goederen of speciaal transport? Het zit allemaal bij onze full-service dienstverlening inbegrepen.

 

Import en export van en naar Portugal

Ons land is een van de belangrijkste handelspartners van Portugal. Er wordt veel samengewerkt op het gebied van onder andere milieu, duurzame energie, logistiek, water en de hightech sector. De rol die Portugal vervult als handelspartner voor ons is bescheiden. De belangrijkste exportproducten die naar Portugal gaan zijn chemicaliën, voedingsmiddelen, levende dieren en machines. Wel is het zo dat een groot gedeelte van de belangrijkste beursgenoteerde Portugese bedrijven een fiscale hoofdzetel in Nederland hebben.

 

Transport Portugal informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 5-6 dagen
• FTL levertijd: 4 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Portugal informatie

Betrekkingen Nederland – Portugal

 

Ook uw transport van en naar Portugal aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >