\

Transport Polen

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Polen vlagAls u een vracht of een spoedzending heeft voor een klant in Polen, dan is Cargorilla Logistics de partner die u daarbij helpt. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijks transport van en naar Polen en talloze andere Europese landen. Door te kiezen voor Cargorilla Logistics, dé dagelijkse transport Polen specialist, kiest u ook direct voor onze full-service logistiek!

 

Elke bestemming die u wilt

Cargorilla Logistics biedt u precies de oplossing die u zoekt. Profiteer van ons hoogwaardige netwerk van gespecialiseerde transporteurs. U kunt erop vertrouwen dat zij voldoen aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Poolse steden als Warschau, Poznań, Gdansk, Wroclaw en Katowice zijn voor ons vaste bestemmingen, maar uiteraard passen we de schema’s moeiteloos aan als u een andere bestemming wilt. Uw wens staat voorop in onze dienstverlening.

 

Complete partijen of groupage

Of u nu een complete partij wilt vervoeren of interesse heeft in groupage of deelpartijen, wij kunnen alle soorten transport van en naar Polen verzorgen voor u. Van gepalletiseerde goederen tot koel- en vriestransport en speciaal transport of exceptioneel vervoer. Altijd Just-in-Time, precies zoals u het graag ziet.

 

Zo belangrijk is Polen voor Nederland

Wist u dat Polen qua export het op drie na belangrijkste land voor Nederland is? Als het om import gaat, staat het land op de zevende plaats. U begrijpt dan ook dat Polen één van de belangrijkste handelspartners is van Nederland. Vooral machines, vervoermaterieel, fabricaten en voeding worden veel geïmporteerd vanuit het land. Omgekeerd komen er vanuit Nederland hoofdzakelijk machines, vervoermaterieel en chemische producten Polen binnen. En daar is allemaal transport voor nodig.

 

Transport Polen informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-4 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Polen informatie

Betrekkingen Nederland – Polen

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van transport van en naar Polen? Neem dan contact met ons op of vraag online direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >