\

Transport Noorwegen

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport NoorwegenCargorilla Logistics verzorgt dagelijks het transport Noorwegen, in en uit, en beschikt over een uitgebreid netwerk van transporteurs. Deze transporteurs voldoen uiteraard aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van kwaliteit: precies zoals u van een gerenommeerd bedrijf als ons mag verwachten. We zorgen altijd voor een just-in-time levering, ongeacht het traject of de urgentie van de opdracht. Complete partijen, deelladingen of exceptioneel transport: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Profiteer van onze full-service dienstverlening en schakel ons in voor uw transport van en naar Noorwegen.

 

We zijn op de hoogte van de Noorse transportmarkt

Bij Cargorilla Logistics weten we precies wat er allemaal komt kijken bij transport naar Noorwegen en weer terug. Onze jarenlange ervaring in dit land (en de rest van Europa) maakt van ons een betrouwbare partner met scherpe tarieven. Daarnaast maken we gebruik van een netwerk dat bestaat uit transporteurs van topkwaliteit. Noorwegen heeft zowel voor ons als voor hen geen geheimen en plaatsen als Oslo, Trondheim en Stavanger alsmede de havens van Bergen, Haugesund en Narvik doen wij regelmatig aan. Natuurlijk is het ook geen enkel probleem als u in Noorwegen transport nodig hebt naar een plaats waar we minder vaak komen. We passen dan simpelweg onze transportschema’s aan zodat ook uw vracht vervoerd kan worden.

 

Soorten transport en vrachten

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten vrachten en transporten naar Noorwegen. Gaat het bijvoorbeeld om koel- en vriestransporten, gepalletiseerde goederen of speciaal transport? Het behoort allemaal tot onze full-service dienstverlening.

 

Veel import en export in Noorwegen

De onderlinge betrekkingen tussen Noorwegen en Nederland zijn erg goed en internationaal trekken deze landen dan ook veel met elkaar op. Nederlandse bedrijven hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in Noorwegen op het gebied van onder andere offshore, gas- en oliewinning, de detailhandel en viskwekerijen. De Nederlandse import uit Noorwegen bestaat voor zo’n 75% uit minerale brandstoffen. Voor Noorwegen is Nederland het tweede grootste exportland, dus een zeer aantrekkelijke handelspartner.

 

Transport Noorwegen informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 4-6 dagen
• FTL levertijd: 3-4 dagen
• Vertrek op: Dinsdag en Vrijdag

 

Extra transport Noorwegen informatie

Betrekkingen Nederland – Noorwegen

 

Ook uw transport van en naar Noorwegen aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vraag direct online een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >