\

Transport Nieuw-Zeeland

Transport Nieuw-Zeeland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuw-Zeeland is een sterk economisch land voor de exportindustrie op de wereldmarkt. De stabiel groeiende economie maakt het land interessant voor de export van producten. Voor u als exporteur biedt het dus legio mogelijkheden. Cargorilla Logistics is uw specialist voor (lucht/zee) transport naar Wellington, Christchurch, Auckland. Door goed contact en samenwerkingen blijven we op de hoogte van alle regels en wetten op het gebied van vervoer en transport binnen Nieuw-Zeeland. U krijgt te maken met veel verschillende documenten als u gaat exporteren naar Nieuw-Zeeland. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, douaneformaliteiten uit handen nemen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Nieuw-Zeeland

Het is belangrijk om bij een verre reis de juiste transporteurs in te schakelen die uw goederen vanuit Nederland vervoeren. Door het telkens uitbreiden van ons netwerk van internationale transporteurs kunnen we u de beste logistieke oplossingen bieden. We zorgen ervoor dat uw goederen op de plaats van bestemming te komen. Wij proberen u transportbehoefte in kaart te brengen en zo te kijken welke transportmodaliteit hier bij past. Dit kan worden uitgevoerd via lucht en zee transport. Moet uw zending onder speciale condities vervoerd worden of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Nieuw-Zeeland!

 

Zeevracht Nieuw-Zeeland

Wanneer u zeevracht naar Nieuw-Zeeland door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Met ieder logistiek vraagstuk kunt u bij Cargorilla Logistics terecht. We verzorgen het transport van goederen via de weg maar ook transporteren wij goederen per vliegtuig (luchttransport) en per boot (zeetransport). Het maakt voor Cargorilla Logistics niet uit of het volledige container (FCL) of een deellading (LCL) voor een samengestelde container is, de mogelijkheden bij Cargorilla Logistics zijn eindeloos. We bieden u een concurrerend aanbod door uw zending slim te plannen, geheel naar behoefte en wens van u als klant.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar andere landen in Oceanië waaronder Australië

 

Export naar Nieuw-Zeeland vanuit Nederland

Nieuw-Zeeland is een groot eiland in Oceanië en al jaren een populaire exportbestemming voor Nederland. Vanuit Nederland worden er veel machine’s en vervoermaterialen geëxporteerd. Ook verlaten veel voedingsproducten Nederland. Daarnaast worden er ook veel chemische producten (bijv. medicijnen) en voedingsmiddelen Nederland naar Nieuw-Zeeland geëxporteerd. Is het een eenmalige zending of bent u geen expert op het gebied van het transporteren naar Nieuw-Zeeland, dan is Cargorilla graag uw logistieke partner. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Cargorilla denkt graag vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending.

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla kunnen wij uw zending All-Risk verzekeren tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transportinformatie Nieuw-Zeeland

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 4-5 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar Nieuw-Zeeland of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >