>

Transport Malta

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport MaltaOf het nu gaat om export of import: als u transport in Malta van goederen nodig heeft, maakt u nu eenmaal graag gebruik van een betrouwbare partner. Schakel daarom Cargorilla Logistics in, dé transport Malta specialist, en weet uzelf verzekerd van een professionele aanpak. We bieden al jarenlang uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van transport, op velerlei manieren. Dat kan bijvoorbeeld over de weg, het water of door de lucht zijn. Maar er zijn daarnaast ook allerlei soorten van transport mogelijk: van gepalettiseerde goederen tot aan exceptioneel transport.

 

Goed bekend met de regelgeving in Malta

Cargorilla Logistics heeft de beschikking over professionals die regelen dat het transport in Malta vlekkeloos verloopt. We maken regelmatig gebruik van buitenlandse transporteurs (die onderdeel zijn van ons hoogwaardige netwerk) zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Natuurlijk zijn we ook erg goed bekend met de regelgeving in Malta op het gebied van transport. Valletta, Birkirkara of Sliema: naar welke Maltese plaats u ook transport nodig heeft, wij zorgen voor de just-in-time levering.

 

Elke vorm van transport

U heeft bij ons uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van transport naar Malta. Elke opdracht voeren we bovendien uiterst zorgvuldig uit. Van gepalletiseerde goederen tot koel- en vriestransport en speciaal transport of exceptioneel vervoer. Waarbij we altijd zorgen voor just-in-time, precies zoals u dat het liefste ziet.

 

De handel tussen Malta en Nederland

Er bestaan goede betrekkingen tussen Malta en Nederland en de contacten vinden veelal plaats in EU-verband. Voor Malta is Nederland een van de tien belangrijkste importlanden. Vanuit Malta haalt ons land vooral voedingsmiddelen, minerale brandstoffen en chemische stoffen. We exporteren met name machines, in de vorm van schepen, telecomapparatuur en kantoorapparaten.

 

Transport Malta informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 8-10 dagen
• FTL levertijd: 5-7 dagen
• Vertrek op: Donderdag en Vrijdag

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Malta

 

Wilt u ook uw transport naar Malta uitbesteden aan Cargorilla Logistics? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

‘’Dankzij Cargorilla konden wij direct verder met ons productieproces. Het transport van en naar Duitsland is uitstekend geregeld."

C. van de Wal - Meubel & Interieur

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >