\

Transport Japan

Transport Japan

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Japan is een keizerrijk in Oost-Azië en het bestaat uit verschillende eilanden. We exporteren en importeren dagelijks veel van en naar dit land. Cargorilla Logistics is uw allround transport specialist voor zeevracht of luchttransport naar Tokyo, Osaka, Nagoya maar ook andere plaatsen in Japan zijn mogelijk. Door onze jarenlange ervaring hebben we de mogelijkheid om een netwerk van internationale exporteurs in te zetten. Wij kunnen, indien gewenst, ook uw exportdocumentatie verzorgen en de douaneformaliteiten uit handen nemen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar Japan

Het is belangrijk voor u om de juiste transporteurs in te schakelen die uw goederen op de plaats van bestemming leveren. Wij hebben een betrouwbaar netwerk van internationale transporteurs opgebouwd, hierdoor kunnen we de beste logistieke oplossing bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Bestemmingen zoals Tokyo, Osaka en Nagoya, maar ook andere bestemmingen in Japan zijn voor ons goed bereikbaar. Bij Cargorilla kunt u gebruik maken van verschillende transportmodaliteiten, ook het combineren is mogelijk. Veelvuldig verlaten containers per zeetransport Nederland, maar ook via luchtvracht kan uw zending vervoerd worden. Vanuit Nederland gaan er veel machines en onderdelen per schip of vliegtuig naar Japan. Wilt u de zending onder speciale condities vervoeren of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem voor ons, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar Japan!

 

Zeevracht Japan

Wanneer u zeevracht naar Japan door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Uw logistieke vraagstuk is bij Cargorilla in goede handen. Wij vervoeren niet alleen containers per zeevracht, maar ook verzorgen we transporten van goederen per vliegtuig (luchttransport). Bij Cargorilla zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel het transporteren van een volledige container (FCL) van Nederland naar Japan of een deellading (LCL) voor een samengestelde container, het maakt ons niet uit. Wij bieden u een concurrerend aanbod door slim te plannen en te kijken naar het gehele aanbod op de markt. Daarnaast kijken we altijd naar de behoefte en wensen van u als klant.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar andere bestemmingen in Azië, waaronder China, Hong Kong, Singapore, Taiwan en Thailand.

 

Export naar Japan vanuit Nederland

Japan is een grote exportbestemming vanuit Nederland. Het land importeert veel grondstoffen zoals ruwe aardolie en steenkool, maar ook diverse chemische producten, denk aan medicijnen, worden vanuit Nederland geëxporteerd naar Japan. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming komt. Cargorilla denkt vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending. Het maakt ons niet uit of u eenmalige zending verstuurd of dat u structureel transport nodig heeft. Geen expert op het gebied van transport? Cargorilla Logistics is uw logistieke partner!

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla kunnen wij uw zending All-Risk verzekeren tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transportinformatie Japan

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 3-4 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar Japan of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >