\

Transport Italië

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport ItaliëBent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transport naar Italië? Bij Cargorilla Logistics staat een professioneel team van medewerkers tot uw beschikking, inclusief een netwerk van buitenlandse transporteurs die altijd in staat zijn topkwaliteit te leveren. We kennen de regels en wetten op het gebied van vervoer en transport naar Italië. Wij hebben uitgebreide transportmogelijkheden waaronder LTL, FTL en groupage, maar u kunt ook op ons rekenen als u exceptioneel transport nodig heeft. Wij zijn Cargorilla, uw transport Italië specialist! 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 1 uur een reactie!

 

Groupage transport Italië

Als transportspecialist in Zuid-Europa weten we wat er allemaal komt kijken bij export naar Italië of van Italië naar Nederland. We hebben een uitgebreide netwerk van de beste transporteurs van Italië tot onze beschikking die zowel LTL, FTL en groupage transport kunnen verzorgen. De steden Rome, Milaan en Pisa liggen vaak op onze routes, maar ook naar elke andere plaats in Italië transporteren wij probleemloos uw vracht. 

 

Koeltransport Italië en andere specialismen

Uw opdracht is bij Cargorilla Logistics altijd in goede handen. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we ook transporten van goederen die koel of bevroren vervoerd moeten worden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld exceptioneel transport.

 

Offerte aanvragen bij Cargorilla

 

De handel tussen Italië en Nederland

Er bestaan al jarenlang goede betrekkingen tussen Italië en Nederland. Er wordt op uiteenlopende vlakken samengewerkt en ook in economisch opzicht zijn deze twee landen sterk met elkaar verweven. Zo is Italië de vijfde bestemming voor de Nederlandse goederenexport en andersom zijn wij de twaalfde exportmarkt voor Italië. We voeren voornamelijk elektrische machines en apparaten, transportmiddelen, mechanische apparatuur, metaalproducten en chemische producten in. We exporteren vooral voedingsmiddelen, elektrische machines en apparatuur, metaalproducten, chemische producten en grondstoffen. Logisch dus dat er in Italië veel transport dient plaats te vinden.

Is uw exportlading van grote waarde? Via Cargorilla kunnen wij uw zending All-Risk verzekeren tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transport Italië informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-6 dagen
• FTL levertijd: 2-3 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Ook uw transport van en naar Duitsland aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Italië

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >