\

Transport IJsland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport IJslandZoekt u naar een betrouwbare partner die het transport naar IJsland voor u kan verzorgen? Bij Cargorilla Logistics heeft u de beschikking over een professioneel team van medewerkers en buitenlandse transporteurs die altijd in staat zijn de hoogste kwaliteit te leveren. We zijn bekend met alle regelgeving op het gebied van transport en vervoer in IJsland. U kunt dan ook altijd op ons rekenen, ongeacht om wat voortraject of wat voor soort transport het gaat. Niet alleen complete partijen maar ook deelladingen en exceptioneel transport zijn onderdeel van onze full-service dienstverlening voor transport IJsland.

 

Kennis van de IJslandse transportmarkt

We zijn goed op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij transport naar IJsland en weer terug. Dat hebben we grotendeels te danken aan onze jarenlange ervaring en het feit dat we gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van de beste transporteurs. De hoofdstad Reykjavik is een plaats die vaak op onze routes ligt, maar ook naar elke andere plaats in IJsland zoals Kópavogur, kunnen wij uw vracht transporteren.

 

Vormen van transport en vrachten

Het maakt niet uit wat voor soort vracht en transport u naar IJsland wilt uitbesteden: uw opdracht is bij Cargorilla Logistics in goede handen. Naast het reguliere wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we ook transporten van goederen die koel of bevroren vervoerd moeten worden en kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld exceptioneel transport. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De handel tussen IJsland en Nederland

IJsland heeft zwaar geleden onder de kredietcrisis maar de laatste jaren laat de economie weer groei zien. Ooit was Nederland de belangrijkste handelspartner van het land. De belangrijkste tak van de IJslandse industrie is nog altijd de visserij dat zo’n 73% van de totale uitvoer behelst. IJsland beschikt over een open economie en de buitenlandse handel maakt ongeveer een derde van de economie uit. Op dit moment zijn machines en vervoermaterieel de belangrijkste exportproducten van IJsland naar het buitenland.

 

Transport IJsland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 7-10 dagen
• FTL levertijd: 7-10 dagen
• Vertrek op: Op aanvraag

 

Extra transport IJsland informatie

Betrekkingen Nederland – IJsland

 

Heeft u een opdracht voor transport naar IJsland voor ons? Neem dan contact op met Cargorilla Logistics of vraag direct een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >