\

Transport Ierland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport IerlandHet maakt niet uit of het transport Ierland in of juist uit gaat: u kunt bij ons altijd terecht voor full-service dienstverlening. De vormen van transport die we aanbieden zijn vervoer over de weg, het water of door de lucht. De aard van het vervoer biedt ook nog ontelbare mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groupage, deelpartijen en complete ladingen. We beschikken over een jarenlange ervaring op al deze gebieden, dus schakel ons in voor uw transportklus.

 

Bekend met de Ierse regelgeving

Elk land beschikt over andere regels, ook op het gebied van transport. In Ierland weten we van de hoed en de rand dankzij onze vergaande samenwerking met Ierse transporteurs en natuurlijk onze jarenlange ervaring in dit land. Zo weet u zeker dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren. Of uw zending nu naar Dublin, Cork, Belfast of Galway gaat: wij zorgen natuurlijk voor een just-in-time levering. Daarnaast zijn ook alle andere Ierse plaatsen mogelijk voor uw transport. Laat ons weten waar uw vracht naartoe moet en wij regelen de rest.

 

Transport in allerlei vormen

Er is veel mogelijk bij ons op het gebied van transport naar Ierland. Uiterst zorgvuldig voeren we uw opdrachten uit. De ene keer gaat het om gepalletiseerde goederen, terwijl de andere keer een koel- en vriestransport benodigd is. We bespreken vooraf met u al uw eisen en wensen en komen altijd met een passende oplossing.

 

De handel tussen Ierland en ons land

Ons land is een belangrijke handelspartner voor Ierland. Nederlandse bedrijven hebben veel geïnvesteerd in het land, zoals op het gebied van waterbouw, infrastructuur, voedingsmiddelen, chemie en energie. We zijn op vier na het grootste bestemmingsland voor Ierse goederen. We importeren zelf vooral medische apparaten en qua export gaan er vooral medicijnen en farmaceutische producten naar Ierland.

 

Transport Ierland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 3-5 dagen
• FTL levertijd: 2-3 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Ierland

 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en wilt u ook uw transport van en naar Ierland aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >