\

Transport Heraklion

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Laat het transport van uw goederen van of naar Heraklion verzorgen door Cargorilla Logistics. Profiteer net als vele andere bedrijven van onze jarenlange ervaring alsmede onze samenwerking met ons uitgekiende netwerk van de beste Griekse transporteurs. Wij verzorgen het transport naar deze stad in Griekenland altijd Just-in-Time en met de grootste zorg.

 

Speciaal transport Heraklion

Cargorilla is niet alleen specialist in het verzorgen van het transport van reguliere pallets, tevens zijn wij ook dé specialist als het gaat om speciaal transport. U kunt bij ons ook terecht voor het transport van uw geconditioneerde goederen, exceptionele goederen of ADR goederen van of naar Heraklion.

 

Transport Heraklion informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 5-7 dagen
• FTL levertijd: 5 dagen
• Vertrek op: Woensdag en Vrijdag

 

Offerte aanvragen voor transport Heraklion

Cargorilla verzorgt graag het transport van uw goederen van of naar Heraklion. Vraag een offerte aan via onze website en wij garanderen een reactie binnen 1 uur na aanvraag tijdens kantooruren.

Transport Heraklion

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >