\

Transport Griekenland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport GriekenlandVan koel- en vriestransporten en exceptioneel transport tot aan regulier wegvervoer van gepalettiseerde goederen: Cargorilla Logistics biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van transport Griekenland. Een deskundig team van medewerkers en een hoogwaardig netwerk van buitenlandse transporteurs in het land van bestemming maakt het mogelijk dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren. Ook zorgt dit ervoor dat we uw goederen just-in-time kunnen leveren op ieder plaats van bestemming. De regelgeving in Griekenland rondom transport is bij ons dan ook zeer goed bekend.

 

Allerlei soorten transport Griekenland

We zetten de transporteurs uit ons Griekse netwerk regelmatig in voor de opdrachten die we krijgen. Athene, Thessaloniki, Heraklion of elke andere plaats in Griekenland: we zorgen altijd voor just-in-time leveringen. Wij zijn u van dienst met verschillende vormen van vracht en transport naar Griekenland. We verzorgen naast het reguliere wegvervoer van gepalletiseerde goederen ook koel- en vriestransporten en diverse vormen van uitzonderlijk vervoer. U ziet het: bij Cargorilla Logistics heeft u legio mogelijkheden.

 

De handel tussen Griekenland en Nederland

Er bestaan op dit moment goede betrekkingen tussen Griekenland en Nederland. Niet alleen tussen de landen onderling maar ook in internationaal verband, zoals binnen de EU. Er zijn diverse Nederlandse bedrijven in Griekenland actief; onder andere in de financiële sector, de uitzendbranche, chemie en de zuivelindustrie. Onze export naar Griekenland is relatief beperkt en er gaan vooral veel machines en vervoermaterieel, landbouwproducten en chemische producten naar Griekenland toe.

 

Transport Griekenland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 5-7 dagen
• FTL levertijd: 5 dagen
• Vertrek op: Woensdag en Vrijdag

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Griekenland

 

Wilt u ook uw transport naar Griekenland uitbesteden aan een betrouwbare en professionele partij? Neem dan contact op met ons voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >