Transport Lyon

Cargorilla Logistics is dé specialist als het gaat om het verzorgen van transport van en naar Lyon in Frankrijk. Heeft u goederen welke moeten worden vervoerd naar Lyon, Schakel dan Cargorilla in. Samen met ons hoogwaardige netwerk van de beste lokale Franse transporteurs kunnen wij het transport van uw goederen naar Lyon altijd Just-in-Time en met de grootste zorgvuldigheid verzorgen.

 

Transportspecialismen transport Lyon

Voor al uw soorten transport van of naar Lyon kunt u bij ons terecht. Niet alleen verzorgen wij het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens verzorgen wij het transport van onder andere uw ADR goederen, geconditioneerde goederen en goederen met exceptionele afmetingen. Al deze transportspecialismen kunnen wij probleemloos en Just-in-Time naar ieder adres in Lyon verzorgen.

 

Transport Lyon informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Offerte aanvragen voor transport Lyon

Cargorilla Logistics is graag uw partner voor het transport van uw goederen naar Lyon. Vraag via onze website direct een offerte aan en ontvang al, tijdens kantooruren, binnen 60 minuten een offerte. Voor overige vragen omtrent transport van of naar Lyon, neem contact met ons op.

Transport Lyon

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >