\

Transport Lyon

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op zoek naar een professionele transporteur voor het internationale transport van uw goederen naar Lyon ? Dan is Cargorilla Logistics, dé transport Lyon specialist, de juiste keuze voor uw transport. Ons team van professionals is dan ook volledig bij met de Franse regelgeving voor optimaal passend advies. Ons netwerk van gekwalificeerde transporteurs zorgt ervoor dat wij uw goederen altijd Just-in-Time af kunnen leveren op de door u gekozen locatie. Profiteer ook van onze full-service dienstverlening en laat Cargorilla Logistics u volledig ontzorgen van het logistieke proces van uw goederen.

Tip: Wist u dat we naast Lyon ook dagelijks goederen vervoeren naar andere steden in Frankrijk zoals Marseille en Parijs?

Transportspecialismen transport Lyon

U kunt Cargorilla Logistics inschakelen voor allerlei verschillende soorten vracht en transport. Zo zijn wij in staat uw gepalletiseerde goederen, gekoelde of bevroren goederen en ADR goederen Just-in-Time af te leveren op de door u gekozen bestemming. Vervoer over de weg, over het water of door de lucht, met onze uitgebreide dienstverlening kunt u uw transport met een gerust hart volledig aan ons uitbesteden.

Offerte aanvragen bij Cargorilla

Extra informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage Frankrijk levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Offerte aanvragen voor transport Lyon

Benieuwd naar wat uw mogelijkheden bij Cargorilla Logistics zijn voor het vervoer van uw goederen naar Lyon ? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte op maat aan!

Transport Lyon

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >