Transport Frankrijk

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport FrankrijkZoekt u naar een betrouwbare partner voor internationaal transport Frankrijk? Kies dan voor de professionals van Cargorilla Logistics. We verzorgen dagelijks uiteenlopende transporten: niet alleen van en naar Frankrijk, maar ook naar andere Europese landen. We maken daarbij gebruik van onze duurzame betrekkingen met lokale transporteurs die stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Of het nu gaat om deelpartijen, groupage of complete partijen: besteed het probleemloos aan ons uit. U profiteert dan maximaal van onze full-service dienstverlening op het gebied van transport.

 

Kennis van de Franse transportmarkt

We zijn goed op de hoogte van alles wat met het transporteren van goederen in Frankrijk te maken heeft. We maken daarbij gebruik van een hoogwaardig netwerk van o.a. Franse transporteurs. Samen kennen we de weg in Frankrijk en bekende grote plaatsen als Parijs, Lyon, Marseille en Bordeaux behoren dan ook tot onze vaste bestemmingen. Maar ook als het een andere plaats betreft, is dat voor ons helemaal geen probleem. We passen dan simpelweg onze transportschema’s aan zodat ook uw vracht naar de juiste plek in Frankrijk vervoerd kan worden.

 

Diverse vrachten en transporten

U kunt ons voor allerlei soorten vrachten en transporten naar Frankrijk inschakelen. We weten precies hoe alles werkt en draaien onze hand niet om voor gepalletiseerde goederen, koel- en vriestransporten, speciaal transport en exceptioneel vervoer. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening zorgen ervoor dat al onze klanten hun transport met een gerust hart aan ons uitbesteden.

 

Frankrijk: belangrijke handelspartner voor Nederland

Frankrijk en Nederland hebben intensieve betrekkingen en zijn handelspartners op economisch gebied. Zo is Frankrijk de vierde grote investeerder in ons land en tegelijkertijd hebben Nederlandse bedrijven ook veel in Frankrijk geïnvesteerd. Frankrijk is voor Nederland de derde afzetmarkt en de zesde toeleverancier. We exporteren vooral kantoormachines, vervoermaterieel, aardolie (ruw en geraffineerd) en medicijnen. We importeren met name voedingsmiddelen, drank, geraffineerde aardolieproducten, chemische stoffen, ijzer, staal en machines uit Frankrijk.

 

Transport Frankrijk informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Frankrijk informatie

Betrekkingen Nederland – Frankrijk

 

Nieuws

Bestemming Frankrijk uitgelicht

Wilt u uw transport van en naar Frankrijk aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >