\

Transport Finland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport FinlandVoor het dagelijks transport van en naar Finland bent u bij Cargorilla Logistics aan het juiste adres. We zijn goed op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot vervoer en transport Finland en beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde transporteurs. Om wat voor traject het ook gaat of hoe hoog de urgentie ook is: we zorgen altijd voor een just-in-time levering. Schakel ons in voor complete partijen, deelladingen of bijvoorbeeld exceptioneel transport.

 

De Finse transportmarkt heeft voor ons geen geheimen

We weten heel goed wat er allemaal komt kijken bij transport naar Finland en weer terug. Daar heeft onze jarenlange ervaring wel voor gezorgd. Daarnaast maken we gebruik van een uitgebreid netwerk dat bestaat uit de beste transporteurs. Belangrijke plaatsen als Helsinki en Espoo en Tampere doen we regelmatig aan. Maar ook als u in Finland transport nodig hebt naar een plaats waar we minder vaak komen, kunnen wij u nog altijd uitstekend van dienst zijn. Simpelweg een kwestie van het aanpassen van onze transportschema’s.

 

Soorten van transport

Voor allerlei soorten vrachten en transporten naar Finland kunt u bij Cargorilla Logistics terecht. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we bijvoorbeeld ook koel- en vriestransport en speciaal of zelfs exceptioneel transport. Het is allemaal onderdeel van onze full-service dienstverlening.

 

Finland en Nederland: belangrijke handelspartners

Nederland en Finland hebben uitstekende onderlinge betrekkingen met elkaar en hebben op veel terreinen een vergelijkbare visie. De economische betrekkingen worden intensief onderhouden, waarbij Nederland tweede staat op de lijst van buitenlandse investeerders in Finland. Daarnaast is ons land ook de vierde belangrijkste handelspartner van Finland. Vanuit Nederland gaan vooral schroot, groenten en fruit, geneesmiddelen en elektronica naar Finland; andersom zijn dat ijzer en staal, papier en karton, hout en elektronische apparatuur.

 

Transport Finland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 5-6 dagen
• FTL levertijd: 3-4 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Finland informatie

Betrekkingen Nederland – Finland

 

Zoekt u ook naar een betrouwbare partner op het gebied van transport van en naar Finland? Neem dan contact op met Cargorilla Logistics zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >