Transport Engeland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport EngelandVan regulier wegvervoer van gepalettiseerde goederen tot aan koel- en vriestransporten en exceptioneel transport: bij Cargorilla Logistics kunt u terecht voor een breed aanbod op het gebied van transport Engeland. We hebben de beschikking over een deskundig team van medewerkers en maken veelal gebruik van buitenlandse transporteurs in het land van bestemming. Zo kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren.
De regelgeving in Engeland op dat gebied is bij ons dan ook zeer goed bekend.

 

Goed op de hoogte van de Engelse regelgeving

We weten heel goed wat er allemaal komt kijken rondom het transport van en naar Engeland. Niet alleen onze jarenlange ervaring heeft daar voor gezorgd, ook onze nauwe contacten met de beste transporteurs van Engeland hebben daar aan bijgedragen. We zetten die transporteurs uiteraard ook regelmatig in voor de opdrachten die we krijgen. Londen, Liverpool of de havens van Southampton, Manchester of Birmingham: we zorgen steevast voor just-in-time leveringen.

 

Allerlei soorten transport

Wij kunnen u helpen met heel veel verschillende vormen van vracht en transport naar Engeland. Uiterst zorgvuldig voeren we elke opdracht uit. We verzorgen naast het reguliere wegvervoer van gepalletiseerde goederen ook koel- en vriestransporten en diverse vormen van uitzonderlijk vervoer. U ziet het: bij Cargorilla Logistics heeft u legio mogelijkheden.

 

De handel tussen Engeland en Nederland

Nederland en Engeland (of het Verenigd Koninkrijk) hebben goede, intensieve betrekkingen. Het land is de populairste bestemming van Nederlandse investeerders en Engeland is de tweede grootste investeerder in ons land. Nederland staat al jaren in de top vijf van belangrijkste handelspartners van Engeland. Engeland exporteert vooral telecommunicatie- en kantoorapparatuur, groenten, fruit en vlees naar ons land. Andersom exporteren wij met name minerale brandstoffen, chemische stoffen (medicinaal en farmaceutisch) en machines (kantoorapparatuur en auto’s) naar Engeland.

 

Transport Engeland informatie

• Maximaal laadvermogen: 25 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Engeland informatie

Betrekkingen Nederland – Engeland

 

Transport Engeland nieuws

Ondernemers richten vizier op douane na Brexit

Ook uw transport naar Engeland uitbesteden aan een betrouwbare partij? Neem dan contact op met Cargorilla Logistics voor meer informatie.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >