\

Transport Engeland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Transport EngelandVan regulier wegvervoer van gepalettiseerde goederen tot aan koel- en vriestransporten en exceptioneel transport: bij Cargorilla Logistics kunt u terecht voor een breed aanbod op het gebied van transport Engeland. We hebben de beschikking over een deskundig team van medewerkers en maken veelal gebruik van buitenlandse transporteurs in het land van bestemming. Zo kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren. De regelgeving in Engeland op dat gebied is bij ons dan ook zeer goed bekend.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 1 uur een reactie!

 

Goed op de hoogte van de Engelse regelgeving

Als transport specialist weten we wat er komt kijken bij transport naar Engeland of van Engeland naar Nederland. We maken daarbij gebruik van een hoogwaardig netwerk van o.a. Engelse transporteurs en hierdoor zijn we goed op de hoogte van alles wat met het transporteren van goederen in Engeland te maken heeft. Samen kennen we de weg in Engeland en bekende grote plaatsen als Londen, Liverpool of de havens van Southampton, Manchester of Birmingham behoren dan ook tot onze vaste bestemmingen. Met ons uitgebreide netwerk van de beste Engelse transporteurs kunnen we u zowel LTL, FTL en groupage Engeland aanbieden. Maar ook als u in Engeland transport nodig heeft naar een plaats waar we minder vaak komen maken we graag een voorstel op maat!

 

Engeland: belangrijke handelspartner voor Nederland

De afgelopen jaren zijn Engeland en Nederland uitgegroeid tot intensieve handelspartners. Zo is Engeland een grote investeerder in ons land en tegelijkertijd hebben Nederlandse bedrijven ook veel in Engeland geïnvesteerd. Vanuit Nederland exporteren we vooral kantoormachines, vervoermaterieel, aardolie (ruw en geraffineerd) en medicijnen. We importeren met name voedingsmiddelen, chemische stoffen, ijzer, staal en machines uit Engeland.

Moet uw zending onder speciale condities vervoerd worden of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem, wij helpen u graag!

 

Transport Engeland informatie

• Maximaal laadvermogen: 25 ton
• Groupage Engeland levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Ook uw transport naar Engeland uitbesteden aan een betrouwbare partij? Neem dan contact op met Cargorilla Logistics voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen bij Cargorilla

 

Extra transport Engeland informatie

Betrekkingen Nederland – Engeland

Transport Engeland nieuws

Ondernemers richten vizier op douane na Brexit

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >