Transport Berlijn

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Heeft u goederen die van of naar de hoofdstad van Duitsland, Berlijn getransporteerd dienen te worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Cargorilla Logistics is dé transport Berlijn specialist en uw betrouwbare partner voor het verzorgen van uw transport. Door ons hoogwaardige netwerk van Duitse transporteurs kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time afleveren op de door u gekozen bestemming. Ons deskundige personeel is volledig op de hoogte van de Duitse regelgeving en kan u hierin probleemloos adviseren. Profiteer ook van onze full-service dienstverlening en laat Cargorilla Logistics het transport van uw complete partijen, deelladingen en groupage naar Berlijn verzorgen.
 

Vracht transportmogelijkheden Berlijn

Wat voor soort vracht er ook vervoerd dient te worden, voor Cargorilla Logistics is er niks te moeilijk. Koel- of vriestransport, exceptioneel transport of reguliere gepalletiseerde goederen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van onze full-service dienstverlening. Wij ontzorgen u volledig in het gehele logistieke proces van al uw soorten goederen.
 

Extra informatie transport Berlijn

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 1-2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
 
Benieuwd naar wat uw mogelijkheden bij Cargorilla Logistics zijn voor het vervoer van uw goederen naar Berlijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte op maat aan!

 
Transport Berlijn

 

 

 

 

 

 

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

‘’Dankzij Cargorilla konden wij direct verder met ons productieproces. Het transport van en naar Duitsland is uitstekend geregeld."

C. van de Wal - Meubel & Interieur

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >