Transport Duitsland

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport DuitslandCargorilla Logistics, dé transport Duitsland specialist, verzorgt dagelijks transport naar Duitsland. We hebben daarbij de beschikking over een uitgebreid netwerk van Duitse transporteurs die voldoen aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van kwaliteit. We hebben ons gespecialiseerd in just-in-time leveringen, ongeacht welk traject we moeten afleggen of wat de urgentie van de opdracht is. Complete partijen, deelladingen of exceptioneel transport: het behoort allemaal tot onze dagelijkse dienstverlening. 

 

Goed bekend met de Duitse transportmarkt

Alles wat met transport naar Duitsland en weer terug te maken heeft, is voor ons gesneden koek. We bogen op een jarenlange ervaring zodat we voor iedereen een betrouwbare partner met scherpe tarieven zijn. Ons netwerk van Duitse transporteurs is van topkwaliteit en staat dagelijks tot onze beschikking. Duitsland heeft voor ons dan ook geen geheimen en plaatsen als Berlijn, Hamburg, Bremen en Frankfurt am Main doen we regelmatig aan voor onze vaste charters. Natuurlijk is het ook geen probleem als u voor een andere plaats in Duitsland transport nodig heeft.

 

Veel voorkomende Cargorilla bestemmingen in Duitsland

Aken

Bochum

Dortmund

Erfurt

Hannover

Kiel

Magdeburg

Stuttgart

 

Augsburg

Bonn

Dresden

Essen

Jena

Krefeld

Mannheim

Wiesbaden

 

Berlijn

Bremen

Duisburg

Frankfurt

Karlsruhe

Leipzig

München

Wolfsburg

 

Bielefeld

Chemniz

Düsseldorf

Hamburg

Keulen

Leverkussen

Neurenberg

Wuppertal

 
 

 

Soorten vrachten

Schakel ons probleemloos in voor elk soort vracht of transport naar Duitsland. Zowel koel- en vriestransporten, gepalletiseerde goederen of speciaal transport zijn allemaal bij onze full-service dienstverlening inbegrepen. Voor spoedzendingen zorgen we voor een passende en zeer concurrerende eigen expresse- en koeriersservice. Verder zijn we ook gespecialiseerd in beurslogistiek en in colli en goederen met incourante afmetingen en gewichten.

 

Import en export van en naar Duitsland

Er bestaan uitstekende onderlinge betrekkingen tussen Duitsland en ons land. Economisch gezien is Duitsland dan ook van enorm belang voor Nederland. Het is met afstand de belangrijkste handelspartner, zowel qua import als qua export. Bekijken we het jaarlijkse handelsvolume tussen de beide landen dan behoort dat tot de grootste ter wereld. De belangrijkste exportproducten voor ons land zijn aardolieproducten, agrarische en chemische producten en machines. Andersom is Nederland de derde grootste afnemer van Duitse producten en we importeren vooral voertuigen en producten uit de chemische-, ijzer- en staalindustrie.

 

Transport Duitsland informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 1-2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Duitsland informatie

Betrekkingen Nederland – Duitsland

 

Ook uw transport van en naar Duitsland aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >